POMOĆ!
Motorola V547 spojim je na punjač, napiše charging, ikonica od baterije prazna i titra. I tako satima, kao puni se ali se nikad ne napuni. Skinem punjač , a ona opet svira da je prazna.
Nije do baterije
A zašto onda ja imam punjač od 550 mA, a bateriju 700 mAh
700mAh je kapacitet baterije, a 500 mA struja punjenja
Nije isto
neznam koji je problem. do flasha nije... možda je do hardvera... a opet neznam šta...ma i meni je čudno zašto se to dešava, kao da mob vuče previše struje!
i još jedna stvar, kad g stavim na punjač, mob se zgasi, i piše da ne može puniti, pa se za 20 sekundi pojavi i kaže da puni. i ne mogu ga puniti upaljenog!? WTF
punjac je u pitanju i ja sam imao tih problema spas ti je samo orginal punjac!
PunjaČ Je Originalan Od V547 Kako KuĆni Tako I AutopunjaČ
punjac nebi trebao biti problem ako je 500 ma ... on bi napunio bateriju samo bi mu trebalo puno duze nego onom originalnom....a ima jako puno skart punjaca tako da je vjerojatno u vasem slucaju problem punjac.... jer isto ti je ako punis primjer auto-akumulator na cca 8 A ili 2 A samo ti je duzina punjenja razlika...
http://www.rudim-zagreb.com/punjaci.htm
evo primjer....
da dokazem da je tino imao pravo... pa malo proucite punjace....iako su puno vece amperaze ali punjac je punjac....
Zadnji uredio Inovator : 02-02-2007 u 00:35
Ma ja sam imao isti problem kupio sam neorginalan punjec i nije mi punilo kad sam nabavio orginalan nije bilo prob...
što se problema ovog sa v547 tiče, tu punjač vjerovatno nije problem. ja govorim za GoGsovu E1000. Naime, baterija ima u sebi elektroniku koja mjeri između ostalog i ulaznu struju i ako ne odgovara onoj koja se traži, stvar ne šljaka kako bi trebala
prijatelju, kod takvih pojava problem može biti u 10ak stvari, mob treba primiti u ruke, baciti na ispitni stol i vidjeti. Svakako krenuti od SWa, pa dalje. Ovako na daljinu, ne ide to.
Gledali su ga dva servisera. Prvi je naplatija čišćenje 80 kn i naravno ništa, a drugi kaže da je prominija neki dio (140 kn) i opet ništa (njemu ću ga vratit). E i onaj prvi mu je prominija softver ali se isto ponaša tj. ne puni.
Pa sam eto mislija da mi ovde neko može reć šta je.
Dosta mi je meštara šta naplate, a ništa ne naprave
e pa ne daj pare, ako mob ne radi!
otišao mu je ulaz za punjenje, sigurno ili sklop za ispravljanje
ček, GoGs ti pričaš za svoju E1000 ili za ovu v547. na E1000 je punjač, ako mislimo na isto.
meni se to desavalo kod par nokija.... i u 99 % slucajeva bila je problem baterija ili ulaz za punjac.... svaki put kada sam to promijenio mobitel je radio bez problema..... i cekaj znaci baterija ima elektroniku koju dozvoljava samo struju koja je odredjena da puni bateriju???? nekontam to???
na E1000 se baterija neće adekvatno puniti ako ne koristiš jači punjač, znači onaj klasični za v300 i slično kod nej ne šljaka dobro
Bookmarks