Join Today

Vidi rezultate ankete: Dal podrzavate prijedlog da GoGs bude moderator motorola foruma?

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)

13 32,50%
  • Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)

21 52,50%
  • Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)

6 15,00%
Zatvorena tema
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 57 od 57
    Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    treba vidjet sa Devilom, što on kaže, ako je on voljan ustupiti mjesto, ja sam, kako sam rekao i u samom početku, no neki to ne znaju pročitati, za.

@ Ghost Face malo samoreklame neće naškoditi, jel? Jel i ti želiš neko mjesto moda? Poprati malo forum, pa onda piši takve paušalne izjave. Vidi tko u zadnje vrijeme piše po Motorola forumu da se koristi search, da tema postoji i sl. Uostalom, takve radnje su upravo i dio ovog posla, te bi isto to morao raditi i GoGs
    to smo, ja vjerujem, svi vidjeli. kažem, ova rasprava se bez veze vodila.

I ja sam sam rekao da bi bilo dobro ako ljudi žele da ja budem famozni moderator, da se oglasi kolega BlueDevil.

Inovator, sorry. Ništa osobno, samo sam se branio.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    to smo, ja vjerujem, svi vidjeli. kažem, ova rasprava se bez veze vodila.

I ja sam sam rekao da bi bilo dobro ako ljudi žele da ja budem famozni moderator, da se oglasi kolega BlueDevil.

Inovator, sorry. Ništa osobno, samo sam se branio.
    ma ja se ne ljutim, meni je glupo što nitko ne čita što pišem, sve nešto letimično, moram valjda kraće rečenice pisati . A isto tako ne volim kad se u raspravu uključuju padobranci.
    Dalje ćemo vidjet, sigurno je da ćeš biti prvi izbor na draftu, kad god on bio . Nije nikakva sad hitnost za time, pa nema ni smisla dizati ovakvu buku, već sam rekao da postoje neka druga područja foruma koja trebamo obraditi.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Ghost Face malo samoreklame neće naškoditi, jel? Jel i ti želiš neko mjesto moda? Poprati malo forum, pa onda piši takve paušalne izjave. Vidi tko u zadnje vrijeme piše po Motorola forumu da se koristi search, da tema postoji i sl. Uostalom, takve radnje su upravo i dio ovog posla, te bi isto to morao raditi i GoGs
    Svaka čast jako nisko od tebe! Kakva reklama,jel sam ikada tražio da budem mod?? I nikada nisam ni tražio da postanem mod ni admin,nego su me ljudi pitali i to ne ovdje nego na DRUGIM FORUMIMA. pozdrav nema me više na ovome forumu

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puno niže je tvoje šikaniranje, pisanje stvari koje nemaju nigdje uporište. Kao da idemo maknuti policiju jer nas kažnjavaju i provode zakon. ******, ne ide to tako. Nikome od moderatora , vjeruj mi, nije milo pisati kazne, opominjati i slično. Ali ako si mod, onda valjda shvaćaš da je to za dobrobit zajednice i foruma u cjelini. Ali to je već prožvakano, tko shvaća shvaća, tko ne ne.
    Sretno ti bilo, gdje god bio!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM Pregledaj post
    .Takodje mi nisu jasno cemu postovi druga Mileta,nesecam se da sam i jedan njegov post video u motorola podforumu -a i neverujem da ga prati,ali ipak misli da bi trebao da odlucuje o tom delu cafe.mobila.
    Ajde, ne pricaj pizdarije.
    To sto ja ne pratim podforum motorola ne znaci da nemam pravo podrzat Gogsa i/ili BlueDevila, odnosno dat svoj komentar. A ne znam samo odakle ti ideja da ja odlucujem o bilo cemu ovdje pa tako i o podforumu motorola.

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dragi moji, kao prvo predlagač si uzima pravo govoriti u tuđe ime i procijenjivati da li Inovator ima ili nema previše posla. Samim tim daje Inovatoru pravo da se izjasni o tome da li im je potrebna pomoć. Koliko vidim on tvrdi suprotno.
    Drugo, ako pretpostavimo, samo pretpostavimo, da Inovator nije u pravu onda treba dokazati da taj dio ne funkcionira. Nisam vidio da je netko upozorio na nepravilnosti i propuste u tom dijelu foruma.
    Treće, Inovator je postao mod tek kad je Player4ever dobrovoljno odstupio.
    Znači da bi se mijenjao mod u nekom forumu treba ispuniti neke uvjete, od kojih je kvaliteta člana koji se predlaže tek jedan od tih uvjeta. Ostali su još potreba za dodatnim moderatorom i/ili nesposobnost trenutnih moderatora.
    U ovom slučaju ne vidim potrebu da se u dijelu foruma koji funkcionira dodaje ili mijenja moderator.
    Ako bi svakog tko pomaže promovirali u moderatora onda bi ih Siemens već trebao imati bar 5-6.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cjenim forumaša GoGsa, čovjek se trudi, osobito u zadnjih par tjedana.
    No, nije dobro suditi po broju postova. Da je po tome, masa ljudi bi trebala odstupiti sa mod mjesta. Postoje drugi kriteriji. Jedan od kriterija je potreba za modom, ja ju nažalost trenutno ne vidim, Motorola forum funkcionira odlično, uređuje se svakodnevno, organizira se uredno... populaciji je malo problem, jer u 90% slučajeva ne može vidjeti ono što moderatori rade na forumu, akcije su vidljive samo vodstvu foruma. BD je po pitanju moderiranja tog foruma otpočetka slabije aktivan, ali ne neaktivan, no imali smo i interni dogovor i sve je funkcioniralu odlično. Da je postojala potreba da on sudjeluje više, mislim da bi tako i bilo. Ukoliko BD želi prepustiti svoje mjesto GoGsu, ja ću podržati, u protivnom ne. Opet ponavljam, mjesto moda obuzima puno toga više od samog postanja.
    S obzirom da je trenutni moderator izjavio da ne treba pomoć u moderiranju i da stvari uistinu funkcioniraju, za danju raspravu nema potrebe.

Ostaje kako je.

I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Zatvorena tema
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Prijedlog za moderatora - Motorola - Inovator
    By Gruntovčan in forum Moderatori
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 16-01-2005, 02:57

Bookmarks