A lol,evo mene opet.Zašto je u tutorialu sa PhoneXS-om dok rade sa GSlideom pod Flashfile piše : w800i_CID36_firmware?
A lol,evo mene opet.Zašto je u tutorialu sa PhoneXS-om dok rade sa GSlideom pod Flashfile piše : w800i_CID36_firmware?
A je li mi mozete objasniti kako da ja znam je li mi mobitel red ili ja mislim da postoji i onaj brown???
###1410989180026
Cid provjeravas sa davincijem, a sa phone xs-om nemozes prebacit iz 49 u 36 to se moze jedino sa servisnim kablom...
Never fear I is here!!!
Netočna informacija...
Dakle, ako se fleša k750 ponovo sa nekim k750 firmware-om onda je uistinu nepotrebna konverzija CID36 u CID49 jer na Topsony-u već postoje firmware-i i za CID36 i CID49, tako da je moguće skinuti adekvatan gotovi firmware.
Međutim, ako se fleša k750 ili w800 sa nekim w800 firmware-om onda je potrebna konverzija jer na Topsony stranici postoji samo CID36 w800 firmware, tj. ne postoji CID49 firmware...
No to sve ionako piše u tutorialu samo što ljudi očigledno čitaju između redaka...
kad se fleša na w800 jel utječe na trajanje baterije???
Na mom K750i flešanom sa W800i firmware-om mogu potvrditi da baterija duže traje, ali pretpostavljam da je to zbog toga što je w800 verzija firmware-a koju sam stavio novija od stare Vodafon k750 verzije koju sam imao, tako da je možda bolje optimizirana pa je to razlog duljeg trajanja baterije...
Zadnji uredio frotna : 01-02-2007 u 18:46
hvala, sad stvarno vise nevidim razloga zašt ne flaširat mob, sutra se bacam na posao,, pozdrav
kak se resetira mob
vec svugdje trazim resenje,kako glup covjek moze bez problema stavit mod "WOW by BlackIce " na mob....opisano vec je,ali bas ne kuzim...ima netko bolje rezenje kako se to stavlja na mob,nego preko xs++ ??
uspio sam stavit w800 soft,ali me jos to zanima kako se to stavi,bez da mi mob otide u kvar...
molim pomoc i sorry ako vas opet gnjavim temom ...![]()
Moj stari nick je bio: nokman
raspakiras sadrzaj arhive u files_to_upload
to bi trebalo izgledati ovako: files_to_upload/ifs/settings/acoustic
onda otvoris xs++ spojis tel i onda prvo customiziras fs ukljucis breakxs model w800; emea2 regija pod flash, a zatim odes pod fsx i stisni flash.
Bookmarks