Join Today

Vidi rezultate ankete: Dal podrzavate prijedlog da GoGs bude moderator motorola foruma?

Glasači
40. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da, slazem se u potpunosti(3 moderatora)

13 32,50%
  • Da, slazem se da zamijeni BD-a(2 moderatora, GoGs umjesto BD-a)

21 52,50%
  • Ne, ne slazem se!(ostaje kako je)

6 15,00%
Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 57
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile Pregledaj post
    haha i meni......A napali jadnog BD-a da je ovakav, da je onakav, a čovjek možda samo otišao na skijanje ili u čateške toplice. Nadam se da će nadoknadit sve što je propustio kad se vrati
    Ma neee.Nitko nikog ne napada,samo ocito Raji ne pase nesto pa je red da se ljudi izjasne sta im ne pase i da se napravi nekakav dogovor.Samo tako sve moze stimat na forumu.Necemo napadat jedni druge ali smo mi forumasi malo "NEZADOVOLJNI" nekim stvarima,pa bi samo htjeli da nas se saslusa a ne svaki put kad zelimo IZNJET SVOJE MISLJENJE BANIRA

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak Pregledaj post
    Ma neee.Nitko nikog ne napada,samo ocito Raji ne pase nesto pa je red da se ljudi izjasne sta im ne pase i da se napravi nekakav dogovor.Samo tako sve moze stimat na forumu.Necemo napadat jedni druge ali smo mi forumasi malo "NEZADOVOLJNI" nekim stvarima,pa bi samo htjeli da nas se saslusa a ne svaki put kad zelimo IZNJET SVOJE MISLJENJE BANIRA
    Ili sam ja izgubio smisao za humor, ili ti ne vidiš sarkazam???

Nego, vidim da svi hvale Gogsa, svaka čast, momak je OK, eto i ja dajem svoj glas da postane mod.
    Samo isto tako treba saslušati i Inovatora, koji moderira taj forum i kad čovjek kaže da nema problema s moderiranjem, onda mu vjerujem.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ili sam ja izgubio smisao za humor, ili ti ne vidiš sarkazam???

Nego, vidim da svi hvale Gogsa, svaka čast, momak je OK, eto i ja dajem svoj glas da postane mod.
    Samo isto tako treba saslušati i Inovatora, koji moderira taj forum i kad čovjek kaže da nema problema s moderiranjem, onda mu vjerujem.
    Vidim ja sarkazam,ali da li ti sam vidis svoje greske??pa ja bih rekao da ne, kao ni svi mi.A zasto?Zato jer smo ljudi pa je normalno da grijesimo.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šta sam zgriješio? Ma nema veze.....odo popit lijek

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Šta sam zgriješio? Ma nema veze.....odo popit lijek
    rekao sam to metaforicki

ne za tebe

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha i meni......A napali jadnog BD-a da je ovakav, da je onakav, a čovjek možda samo otišao na skijanje ili u čateške toplice. Nadam se da će nadoknadit sve što je propustio kad se vrati
    LOOL, pa ko je ovdje govorio šta protiv BD-a?? Pa dajte svi ohladite!

BD je odličan član i stvarno je super supermoderator, ali moram priznat i ja da se nije dugo pojavljivao u Motorola forumu. Bitna stvar kod moderiranja je da se forum održi čist, da ne bude spama i da bude neki red, jel tako?

A gdje je sad ono da moderator mora biti aktivan na forumu, pomagati konstantno ljudima, upućivati ih a i samim time pisati novosti i činiti forum što zanimljivijim?

Mislim da je to bit svakog ko želi postati moderator, a i samim time, moderator takav mora i biti. No to je moje mišljenje.

Neću previše o ovoj temi raspravljati, ljudi, vi ste me predložili, ako već želite da ja dobijem taj počasni status, ja ću osobno biti počašćen, ali opet ne želim da netko zbog toga nije zadovoljan ili nešto.

Ovom prilikom želim da se izjasne svi vođe foruma, od moderatora, pa do zappana.

Ljudi, ako ja dobijem taj status, ja sam uvjeren da nećete požalit, no opet ako i ne dobijem, no big deal, ostat ću na forumu kao da ništa nije bilo.

Ako ČLANOVI misle da sam ja sposoban taj posao obavljat i ako misle da će to biti bolje sa mnom, onda neka oni odluče (naravno, skupa sa vođama)

Eto, ja sam svoje rekao i ovu temu prepuštam vama na odluku, te je ovo moj zadnji post u temi.

Ja se zahvaljujem svima na lijepoj podršci

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po n-ti put: ono sa napadanjem bd-a je sarkazam. jel se sad trebam na trepavice postavit
    Nisam mislio da ga se doslovno napada. djizs krajst superstar, stvarno sam otiso u qurac

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    A gdje je sad ono da moderator mora biti aktivan na forumu, pomagati konstantno ljudima, upućivati ih a i samim time pisati novosti i činiti forum što zanimljivijim?
    Dajem glas za GoGsa upravo zbog gore navedenih razloga. Smatram da inovator i bd doista kvalitetno obavljaju svoj posao kao moderatori, ali uz GoGsa bih mogli taj podforum uciniti jos boljim. GoGs je i ovako vrlo aktivan clan, a duznost moderatora bi mu bila kao dodatni poticaj da pomogne ostalim clanovima.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BD je odličan član i stvarno je super supermoderator, ali moram priznat i ja da se nije dugo pojavljivao u Motorola forumu. Bitna stvar kod moderiranja je da se forum održi čist, da ne bude spama i da bude neki red, jel tako?

aktivan mora biti da bi mogao obavljati dužnost.
    konstantno pomaganje u smislu postanja nije uključeno kao opis posla, samo moderiranje je veeeeeelika pomoć svima, ali neki toga nisu svjesni.
    forum zanimljivim čine svi članovi, a ne samo moderator.
    Forum Motorola sam uredio tako da bude svrsishodan, uredan i organiziran. Isto tako, držimo se nekih pravila ponašanja, većina starijih članova se toga lijepo pridržava. čak štoviše i opominje ostale koji to ne čine i to me jako veseli.
    Moje stajalište jest da BD ne zaslužuje nikakav linč ovdje

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sa moje strane podrzavam Gogs kao moderatora,necu navoditi razloge zasto, posto svi oni koji posecuju motorola podforum to znaju.Neznam zasto bi odluka jednog coveka bila dovoljna u ovom slucaju Inovatorova i sam je dosao na mesto moderatora na isti nacin kao i sto sada Gogs-a predlazu,zar nije svaki moderator na ovom forumu to postao tako sto su ga forumasi odabrali zbog njegovih kvalitetnih postova i pomoci koje je davao istima a ne zbog nekog posebnog moderatorskog iskustva?Ako vecina forumasa misli da je moderator potreban to bi trebalo da se ispostuje, a ne da se tako olako odbaci u smislu inovator kaze netreba mu pomoc idemo sad dalje..Takodje mi nisu jasno cemu postovi druga Mileta,nesecam se da sam i jedan njegov post video u motorola podforumu -a i neverujem da ga prati,ali ipak misli da bi trebao da odlucuje o tom delu cafe.mobila.Nemislim da Inovator obavlja svoje duznosti lose cak suprotno,ali sa ovo sa BlueDevil-ove stane nije korektno i tu nevidim njegovu svrhu kao motorola moderatora.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    aktivan mora biti da bi mogao obavljati dužnost.
    konstantno pomaganje u smislu postanja nije uključeno kao opis posla, samo moderiranje je veeeeeelika pomoć svima, ali neki toga nisu svjesni.
    forum zanimljivim čine svi članovi, a ne samo moderator.
    Forum Motorola sam uredio tako da bude svrsishodan, uredan i organiziran. Isto tako, držimo se nekih pravila ponašanja, većina starijih članova se toga lijepo pridržava. čak štoviše i opominje ostale koji to ne čine i to me jako veseli.
    Moje stajalište jest da BD ne zaslužuje nikakav linč ovdje
    A ček, ček... Ko ovdje linčuje BD-a? Ajd onda jednostavno reci da se ne slažeš s time i gotovo. Da ne govorimo dvosmisleno. Jednostavno reci da ne želiš da vodim taj dio foruma, da ti ne treba ili nešto treće. A samim time si rekao par puta da moderatori opominju članove na spam, tako da sam ja držao "jezik za zubima", a sad je odjednom dopušteno običnim članovima da opominju druge?

No dobro, your choice...

Vidim da se 5 ljudi oglasilo da ne zaslužujem to mjesto. Ok, poštujem to. No samo me zanima zašto se onda nisu izjasnili zašto NE ja, a samo su se oglasili u anonimnoj anketi?

Pa čovječe, ljudi smo, dajte se izjasnite u temi. Zato je otvorena da se vide sve kritike, bilo pozitivne i bilo negativne!

Ako ima negativnih, još bolje! Dajte se što prije izjasnite pa da ih ja mogu u što kraćem roku popraviti za dobrobit svih!

Mene nikad nitko nije tjerao da pomažem ljudima na forumu, niti će me netko natjerati, ali ja sam takvog karaktera da kada nekom pomognem, i kad on nešto uspije napraviti i popraviti, ja sam sretniji od njega i to me ispunjava!

Odavde dolazi moja tolika aktivnost na forumu, a ne da bi ja ovdje visio i sakupljao postove, i neznam, neku reputaciju.

Ja sam rekao, vi predlažete. Ne želim da ne bude nezadovoljstva konačnim ishodom!

I volio bi da BlueDevil da svoj komentar. Čovjek mi je stvarno puno pomogao još kad sam bio početnik i stvarno nemam ništa protiv te ljudine! Stvarno, svaka mu čast.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al dobro, stavite GoGsa uz Inovatora i BD-a, ne bude bio smak svijeta...ali realno gledajući, mislim da GoGs od svih najviše zaslužuje voditi Motorolu jer ima daleko najviše znanja, a to mogu potvditi osobno, a to isto kažu i drugi članovi...
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Invaotor(i ostali), ajd pogledaj kako si ti postao moderatorom motorole.
    Zelis da te prisjetim?
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7770

a vidi tek ovo:
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=124076&postcount=9

Ista situacija kao sada.. p4e nije bio aktivan, ni inhaladin(kao sto sada ni BD nije toliko aktivan), i smjenjeni su...
    I tako je dosao inovator...

Ja ne osuđujem BD-a, ja sam postavio u anketu(zbog njegove neaktivnosti), dal clanovi zele da na forumu budu 3 MODERATORA, ili 2 MODERATORA(znaci da izbace BD-a zbog neaktivnosti, ja NISAM rekao da BD-a treba SMIJENITI!!!)

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja takodje podrzavam Gogsa al iz nekih iskustava tesko da ce to proci...nije potrebno imati 3 moderatora a BD da ce se zamjenit to je jako tesko...
    Sve pohvale idu Gogsu koji je jedan od rijetkih koji se trudi na forumu (neka se nitko ne uvrijedi ako sam koga uvrijedio ovom izjavom) al iskreno ne vjerujem da ce to proci i da ce smjenit se BD. Pozdrav Gogs i nhf

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prof.Immortalis Pregledaj post
    Invaotor(i ostali), ajd pogledaj kako si ti postao moderatorom motorole.
    Zelis da te prisjetim?
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7770
    nemam tako kratko pamćenje, ne moraš se brinuti!!!

= Citat = Izvorno postao GoGs
    Jednostavno reci da ne želiš da vodim taj dio foruma, da ti ne treba ili nešto treće. A samim time si rekao par puta da moderatori opominju članove na spam, tako da sam ja držao "jezik za zubima", a sad je odjednom dopušteno običnim članovima da opominju druge?
    buraz, ajde pročitaj moje rečenice, pa onda izvuci zaključke, ovakve stvari neću dopustiti, ono što mislim, to i napišem, jasno!?
    očito da nekim ljudima moram crtati, a pošto to i želiš, ovako: imao sam masu pritužbi na tvoje uključivanje u svaku temu, tipa, potpisujem i slično. Nadalje, nekoliko puta sam dobio prijavu zbog tvog javnog opominjanja forumaša, nekad i bez argumenata. Kad ja kažem da opominju, mislim na usmjeravanje na postojeće teme, a ne na opomenu NEMOJ OVO, NEMOJ ONO! to nije isto. Isto tako, nikad te nisam opomenuo javno, već privatno, jer ti nisam htio rušiti kredibilitet.
    Vidim da se žarko želiš dokopati funkcije, a ja ne želim biti rušilac nečijih snova, stoga....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, ali koliko mi se čini da ovdje nitko nema primjedbi na GoGsa, dapače, samo treba pogledati rezultate ankete...ako narod hoće GoGsa, neka dobije GoGsa!
    Bom Chicka WahWah

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o nije isto. Isto tako, nikad te nisam opomenuo javno, već privatno, jer ti nisam htio rušiti kredibilitet.
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12526

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Immortalis, kako mi je žao što nisi tako vrijedan u nečemu korisnome za populaciju, čangrižljivost nije ono što trebamo.

GoGs zna da je to uslijedilo nakon niza PM opomena, pošto sam nadležan u tom forumu, ja sam pisao opomenuo, a mogla je biti i kazna, a nije! to ti nešto govori? sumnjam.

= Citat = Izvorno postao El Niño
    OK, ali koliko mi se čini da ovdje nitko nema primjedbi na GoGsa, dapače, samo treba pogledati rezultate ankete...ako narod hoće GoGsa, neka dobije GoGsa!
    upravo tako, podrške mu ne manjka, samo treba revidirati da li postoji potreba za modom. imamo nekih drugih područja gdje smo u deficitu za kadrom.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemam tako kratko pamćenje, ne moraš se brinuti!!!

buraz, ajde pročitaj moje rečenice, pa onda izvuci zaključke, ovakve stvari neću dopustiti, ono što mislim, to i napišem, jasno!?
    očito da nekim ljudima moram crtati, a pošto to i želiš, ovako: imao sam masu pritužbi na tvoje uključivanje u svaku temu, tipa, potpisujem i slično. Nadalje, nekoliko puta sam dobio prijavu zbog tvog javnog opominjanja forumaša, nekad i bez argumenata. Kad ja kažem da opominju, mislim na usmjeravanje na postojeće teme, a ne na opomenu NEMOJ OVO, NEMOJ ONO! to nije isto. Isto tako, nikad te nisam opomenuo javno, već privatno, jer ti nisam htio rušiti kredibilitet.
    Vidim da se žarko želiš dokopati funkcije, a ja ne želim biti rušilac nečijih snova, stoga....
    javno si me u početku opomenuo zbog spama, i stvarno, bio sam kriv! To potpisujem... No prijatelju, ti kažeš da su se ljudi bunili protiv mene da ih opominjem bez razloga!? Ajd se samo sjeti koliko imaš offtopičara u forumu i koliko puta ja znam otići offtopic samo zato što pomažem članu i zbog drugih smjernica krenemo u krivom smjeru? da se koliko držiš teme, uvijek ćeš otići malo u krivo. I da, znam puno puta napisati tipa "potpisujem ovo", "to je tako", ali uvijek uz to stavim nešto što se tiče teme u takav "neprimjereni komentar" što bi možda nekom pomoglo pri searchu foruma, jer ja znam kako je to searchati jer sam praktički sve naučio preko searcha.

I da, meni se čini da tebe boli to što ti može netko konkurirati na forumu, a ne to što se ja "žarko želim" dokopati tog mjesta! Pa daj čovječe budi razuman i malo razmisli jel sam ja stvarno takva osoba!

Sjeti se koliko puta sam tražio savjete od tebe i koliko puta smo si međusobno pomogli!

Ako tako misliš, onda stvarno više nemam riječi. Mislio sam da smo prijatelji, ne samo forumski kolege, nego i privatno.

Ali ok, tvoj izbor. Ja sam zadnji koji ti želi konkurirati!

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ali ok, tvoj izbor. Ja sam zadnji koji ti želi konkurirati!
    a gdje se mi to natječemo? u tome tko će imati više obaveza?
    ponavljam, ajde brate pročitaj moj tekst u ovoj temi i nađi gdje sam ja protiv tebe.
    i u prethodnom postu sam vrlo izričit i jasan, a to što imaš neke predumišljaje o meni, to ne mogu promjeniti, valjda.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a gdje se mi to natječemo? u tome tko će imati više obaveza?
    ponavljam, ajde brate pročitaj moj tekst u ovoj temi i nađi gdje sam ja protiv tebe.
    i u prethodnom postu sam vrlo izričit i jasan, a to što imaš neke predumišljaje o meni, to ne mogu promjeniti, valjda.
    ajde da ne duljimo ovu besmislenu raspravu, u totalnom si pravu. Ako mislite da nisam potreban, nema problema. Sve ostaje kako je.

I još nešto, kad si bio tak dobar i upozoravao me na private, čemu onda sad to sve slažeš javno?

Odavdje se vidi indirektno da si protiv mene. No opet ok.

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imaš moju podršku GoGs! Ionako su Inovator i Bluedevil neaktivni i nikako ne pomažu ljudima u zadnje vrijeme,tek kada im je mjesto moderatora u pitanju su postali aktivnij! Pozdrav i svaka čast! Ako i dobije Ban zbog ovoga nema veze,isplati se ako se nešta ppoduzme u vezi s ovime!

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne sudjelujem u motoroli forumu pa neznam kako stvari stoje,no ono što znam jest da je Inovator često online i uredno obavlja posao koji mu se odnosi na tri foruma.Nemam ništa protiv prijedloga ako je pomoč potrebna no ono što sam pročito od Inovatora je:

Jedan od kriterija je potreba za modom, ja ju nažalost trenutno ne vidim, Motorola forum funkcionira odlično, uređuje se svakodnevno, organizira se uredno...
    stoga čovjeku vjerujem i nije potrebno daljnje forsiranje kako se ovaj prijedlog nastavio

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I još samo ovo da kažem: ljudi su se i prije žalili na Inovatora kako ne pomaže,a što je najgore tako i je,samo napiše koristite SEARCH i zatvori thread,ja sam co-admin i moderator na jednom američkom motorola forumu i ne ponašam se tako prema novim članovima nego čak odem i malo offtopic samo da pomognem,i kasnije pobrišem offtopic kada pomognem ljudima!

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    treba vidjet sa Devilom, što on kaže, ako je on voljan ustupiti mjesto, ja sam, kako sam rekao i u samom početku, no neki to ne znaju pročitati, za.

@ Ghost Face malo samoreklame neće naškoditi, jel? Jel i ti želiš neko mjesto moda? Poprati malo forum, pa onda piši takve paušalne izjave. Vidi tko u zadnje vrijeme piše po Motorola forumu da se koristi search, da tema postoji i sl. Uostalom, takve radnje su upravo i dio ovog posla, te bi isto to morao raditi i GoGs

Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Prijedlog za moderatora - Motorola - Inovator
    By Gruntovčan in forum Moderatori
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 16-01-2005, 02:57

Bookmarks