e i znam da sam post stavio 2 puta i da sam ga ostavio i u temi za ikone a i otvorio novu temu, necu to ponovit!![]()
nakon vise od mjesec dana evo i ovo je upalilo!! Kako sam preksinoc uspio odkodirati c81 da bi ga odkodirao morao sam mu poslati preko papue SKEY! zahvaljujuci skeyu mobitel je stavljen na factory mod! i nakon odkodiranja tako je i ostao! danas sam isao uci u mpm da prebacim fotografije na memori karticu i uz nju i data dsik imam diskove "config" i "cache" !!!!!! da vam pojasnim, kad mobitel stavite na factory mod dobit cete na raspolaganje i ova dva hide diska! a da bi ikone promjenili morate uci u hide disk config\japp\FlexMenu i u njega kopirati ikone koje mozete skinuti sa modopo stranice pod downloads\menu icons\ i tamo cete na za x81 seriju. njih extract iz rara u folder na mobu FlexMenu. prije toga spremite cijeli folder flexmenu na disk u komp u slucaju da sta ode krive ali NECE! bitan je file main.fs on vam ukljucuje sve animacije u meni!!!
PROBAJTE
do ovoga svega smo bili dosli prije 2 tjedna ja i Siemens ali problem je bio u tome sto smo Skey slali preko papue 0.95 a ona i c81 se bas i ne vole, zapravo ona kaze da je stavila mob na factory mod a to ne napravi!! zato se diskovi nisu ni vidili. znaci ako ili odkodirate ili mjenjate ikone koristite papuu 0.91a. a za izracun kodova nju uz pomoc 0.95. pomoci ce vam i tutorial koji sam stavio za odkodiranje. TO JE TO OD MENE!!! e i usput nove ikone su sexy....
Zadnji uredio MKCyber : 31-01-2007 u 17:12 Razlog: greska u naslovu
computer freak
e i znam da sam post stavio 2 puta i da sam ga ostavio i u temi za ikone a i otvorio novu temu, necu to ponovit!![]()
computer freak
Ej ajd bi ti mogao napisati kako si upisao SKEY?
Jer ja probam i ne uspije...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
napisa san ti u tutorialu za odkodirati. evo sad cu ti ubacit
computer freak
ustvari polako cu ti jedno po jedno
computer freak
znaci prvo na mob stavi bs reader i neka ti on iscita kodove, tj samo udi u njega
computer freak
Kad?
Kad m inapiše u x65 flasheru da stisnem tipku za upaliti mob kratko niš se ne događa ma koliko ja stiskao.
Majko isusova,gle ovo
Erhalte die Keys vom Telefon...
Kann Com-3 nicht öffnen mit 115200 Baud!
ppizdit ću....
riješeno stavio na com5,ali mi neće kodove isčitati,moram možda bsread?
Erhalte die Keys vom Telefon...
Erhalte Informationen:
Model: SIEMENS EL71 41 lg35
Baseline: m75i18#main_1.0_V131.1
Telefon ist im "Normal Mode"
IMEI: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
SecurityStatus: CustomerMode
HWID: 407
Akkuspannung: 3961 mV.
Fehler beim wechseln in den "BFB Mode"!
Auslesen der Keys wird nur bis x65 v36 unterstützt!
Zadnji uredio Ro@m : 01-02-2007 u 16:13
kad to napravis udi u papuu 0.91a. namjesti com port to je 3 ako je usb kabel. onda namjesti bcore x75, to je sve na tabu einstelllungen. onda ides na tab schlussel i klikni dugme codes auslessen da izracuna imei a mozes odma i u dnu namjestit hwid broj na model c81 to ti je 412. kad imas imei i hwid prepisi iz bsreadera esn i hash. e i sad pazi triba izracunati skey, a to 0.91 obicno ne uspije meni nije mogla. zato sad ako ne mozes u 0.91 izadi i udi u 0.95 namisti com port, stavi za bkey "new skey" idi na drugi tab izracunaj imei,namisti hwid prepisi ens i hash i klikni swap esn onda berechne esn i onda berechne skey + bkey. sad ti treba ona izracunati skey. kad ti 0.95 da skey to sve copy paste u 0.91 i onda u 0.91 posalji skey "sende skey zum gerat
computer freak
ma kakav x65 flasher? treba ti x65 midlet koji se zove bsreader i sluzi za iscitat kodove na c81 a skini sa ovog naseg foruma pd siemens ostalo
computer freak
pročitaj editirani post
EDIT:Ok,a kaj je ovaj BFB mod?
Kod izračunavanje SKEY-a ispalo mi ovo
Berechne die Schlüssel...
Schlüssel wurden nicht gefunden!
Versuche Button SWAP dann nochmal Berechnen
Ček,a kaj ak sam ja dobio SKEY u x65flasheru?![]()
ti imas el71? gledaj ja sam koristio bsreader i paupe 0.91 i 0.95. stavio sam tutoriale u kojima sve pise. kod tih problema ti nemogu pomoci jer nemam el 71. pokusaj trazi potrudi se....
computer freak
Dobro,ali je praktiččki isto...
Oče,oče,sve sam upisao hash,esn,i skey koji sam izračunao u x65flasheru,bs readerom hash i esn,samo je trebalo izračunati bkey,i upucati skey....
A sada negdje nači originalne ikone za EL71....
E i ako te zanima Developer meni,odi na postavke,prečice i na softtipke,i kad izabireš za prečice potraži Razvoj,to ti je developer menu!
@Sljaka:Ovo definitivno vrijedi za sticky,i trebao bi si nabaviti EL71,ovdje u dev meniu ima jako zanimljivih stvari,i nekakvi widgetsi,to bi se dalo mijenjati....
aj pa drago mi je da ti je upalilo! u biti radio si sve kako sam ti i reka samo si skey umisto u papui izracuna u flasheru. pa sad nades dobre ikone i to je to. ali ovako cemo zbunit ljude vise nece znati s kojim programom da rade. znaci za ovako spretnije kao sto je ro@m mogu i sami se snaci i malo po svome ali ostali radje neka rade po tutorialu jer im sve temeljno pise. isti tutorial je za odkodirati i za minjati ikone, ali do onoga kad se salje skey dalje normalno ne. a imate i u ovoj temi sve objasnjeno. pogledat cu veceras malo developer meni
computer freak
nemaaa,u flexmenu folderu su neki .fs fileovi
Onda neznam,ja imam originalne EL71 ikone ali u .png formatu po frame-ovima,mislio sam da su i kod EL71 u gif formatu pa bi ih samo trebalo animirat što nije neki problem.
Ej ajd mi to pošalji na mail! darion696 |AT| đmail.com
Evo odmah!!![]()
Moje pohvale na trudu i naravno da tema ide na vrh.
Imam jedan prijedlog. Bilo bi dobro kad bi se isprobalo da li je moguće, kao na npr. cx65, cx70, c75, s75 i dr. staviti više od klasičnih 9 ikona.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Fenomenalono na stickiyu,ali bi trebalo ove moje postove spojiti i neke pobrisati jer je malo nepregledno.
o cemu ti? na prvom postu sve lipo pise i preglednije nemoze bit. tvoje postove? slusaj mali da si nesto napravia onda bi se i spajalo. ja gubin vrime, dane i zivce misec dana da nakon toga neko uredno pokupi sta san napravia i tako reci izjavi.... sta se moze procitati iz prilozenog. ako si usavrsia metodu slanja skeya, stavljanja na factory mod, itd. meni je drago kao i svima ostalima i to je lipo za cuti i korisno za sve nas pa onda sad to lipo sve napisi u novome postu. a ako nisi nasa nista bolje ni pametnije onda ne prodaji tuđu pamet. ok?
computer freak
Bookmarks