1: formatiraj karticu na compu ako imas citac pa tek onda na mobu!
2: jel ti soft na mobu origigi?
Danas sam kupio karticu od 1gb za motorolu l7 i ne mogu je koristiti, govori mi da trebam formatirati karticu i kad ja pristanem onda kaze formatiranje neuspjesno...ne mogu stavit nista na nju, moze neka pomoc?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ako je mob flashan, moguće je da flash ne podržava tu karticu (kapacitet) ili da je flash nešto syeban... ako je origigi, onda odi vidi tamo gdje si kupio mob... nek ti to oni srede ako nisi upoznat sa flashanjem...
Edit: nebi preporučao da se kartica formatira preko kompa jer se zna jaako usporit ako se ne formatira preko čitača...
sta nema pomoci?
Znaci formatirat kod nekog prek kompa?jel bi islo da ubacim karticu u drugi mob pa da on formatira?
možeš probati, u svakom slučaju.
ne može škoditi
Probat cu pa javit dojmove, a ako ne uspije mijenjat cu tu od 1gb za k610 1gb, a u ovaj vratit 64mb, hvala na pomoci
kad sam stavio karticu u v360 s dibolic softom radila je i odjednom piše neformatirano pa sam ju prek svog probal i prek tuđog mobitela formatirat i kaže da je uspješno formatirana i pita me za novi naziv i napišem nešt i opet piše neformatirano HELP!! kaj da delam probal sam prek kompa formatirat al nejde još moram preko čitača valjda će radit
Nista, probao sam formatirat karticu prek digitalca, pa prek kompa, ali kad ju vratim nazad u mob pise mi da je neformatirana dok ona od 64mb radi bez problema, sad mi nije jasno zasto je to tako?ima li spasa?
meni je serviser rekao da mi je kartica otišla i da je to često kaže ako se neće formatirat preko mobitela da će teško ić prek ičega
meni je soft u potpunosti u redu i ne radi
Bookmarks