Kako ih mogu gledati (.pdf i .doc posebice) na K800 s obzirom da nije symbian? jel postoji neki java viewer ili slicno? ja ga nisam uspio pronaci.
ja već pola godine (koliko imam) k800i tražim nešto slično
nema nigdje osim par programa koji .doc i .pdf prebacuju u .txt koje onda možeš listati
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
a kojim programom mozes txt otvarat, moze link?
ja sam nasao neki za word i sta znam jedan fajl otvorio,ako treba uploadovacu negde
ne treba ti program za txt, njih otvara sam telefon, a za pdf isto postoji neki program, dao sam negdje link. pretrazi malo
iPhone 5s 16 GB
madness99 i imatic
dajte barem imena tih programa za .doc i .pdf
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
drazene necu da dam naziv programa nego ceo program uploadovan na rapid share http://rapidshare.com/files/13932928/Microsoft_Word.zip
Kak se koriste word dokumenti sa računala?
hvala madness99
zna li itko koji točno program otvara .pdf?
ti se već brineš za pdf, si skužio kak se koristi uopće ovaj? Odakle povlači dokumente?
Nazalost najbolje si kupi neki symbian...
Istina imaju i neki javini mobovi kao npr d600, ali je te programe tesko naci na netu jer su proizvodjaci to zastitili...
npr ja imam benq c81 po kojem mnogi pljuju, ali isto tako ne znaju da taj mob ima tvornicki ubacene programe za pdf, word, excell, pa cak i podrsku za zip format....
ali tim programima na netu ni traga...
Kaj onda, otvara li K800i word odnosno, .doc ili samo .txt dokumente?
Naravno, ovde imas program za word (verovatno i excell), pdf i rar.
http://www.speedyshare.com/233596727.html
Ja koristim Doc Viewer koji služi isključivo za pregled .doc i .xls datoteka.
Najveći problem je u veličini ekrana i u tome što program nije u mogućnosti pokazati popratne slike.
Evo pa probajte sa ovim
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
e ljudi mam SE V640i instalirao sam taj .doc i otvorilo je lijepo tekstove no slike nece prikazati ili ih dijelomicno prikaže tj. samo dio u čem bi mogo biti problem, nemrem/neznam zumirati sliku koju djelomicno prikazuje da vidim cijelu ???
a excel pod .doc odaberem file raspored sati i totalno mi je nepregledno npr. od 16 linija od pocetka do kraja vidim svega 4 linije i jednu u širini no nevidim procitati cijeli tekst tj. par slova od tri rijeci u tih četiri linija...
mobilerar radi mi normalno
mobilepdf neotvara mi nikako pokrene se program odaberem lijepo file .pdf bilo veličine od 100KB s normalnim tekstovima ili file .pdf sa slikama nekih 17MB, neradi nikako
jel se i vama tak slicno desava ?
jel ima tko novije sviježije programe ???
ja ovo na K750i uopste nemogu pokrenuti... da li postoji nesh za K750i?
###1410989180026
Limit za pdf-ove je 400 kb.mobilepdf neotvara mi nikako pokrene se program odaberem lijepo file .pdf bilo veličine od 100KB s normalnim tekstovima ili file .pdf sa slikama nekih 17MB, neradi nikako
A taj file od 100 kb dali on ima u sebi slika ?
evo uspio sam ga pokrenuti nakon 2min čekanja no nisam bas zadovoljan rezultatom gotovo je neupotrebljivo, problem je u tome sta mi slova razvlaci u rijecima npr. tipa
L j u d i d a n a s j e b i o d o b a r d a n.
banana za čitati...
no probao sam pokrenuti jos dva fila zasnovanom na .pdf znaci od ukupno tri fila dva file tesko čitati dok jedan je prosao onak kak mora biti za citanje
jel ima tko noviju inacicu koja popravlja tu gresku ???
Bookmarks