Koliko sam ja upoznat, a koristio sam malu hrpu mobitela (još tamo od 98. godine), to nije moguće napraviti ni u jednom mobitelu.
Imam pitanje:
Može li se u ovom mobitelu recimo zaključati poruke...tako da se poruke mogu otvoriti samo uz PIN......![]()
Koliko sam ja upoznat, a koristio sam malu hrpu mobitela (još tamo od 98. godine), to nije moguće napraviti ni u jednom mobitelu.
To je nemoguće napraviti...imaš na Symbianima opcije tipa "novčanik" ili "Handy Safe" di možeš spremati razno razne podatke, a da budu pod šifrom...
Bom Chicka WahWah
ma normalno da se moze..
pa na svakom Samsungu se to moze!!!
samo se ne zakljucava s PINom nego sa kodom (onih osam famoznih Samsungovih nula, koje jednostavno promijenis u nesto drugo..)
odes u postavke, sigurnost, i tamo imas sve, od promjene koda pa sve do oznacavanja stvari koje zelis zakljucati!!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Eo kako ti je kod mene na mom E370,također sam samo zaključao poruke......
meni-->postavke-->sigurnost-->privatnost.....i odabereš šta ćeš zaključat......default kod ti je 00000000 i ti ga promijenis........
da x680 ne može to ko E370..a ni ko x670, što mene više čudi..kao broj više u generaciji i onda nema tu precool foru..i ja sam ljut![]()
Bookmarks