Heheheh,E-bay,ja mislim da je cijena prešla preko 600$,ili kupi avionsku kartu za Tajvan....
Zanima me gdje mogu nabavit na crno benq SL91, jako mi je napet pa me zanima da li ga ko ima i za koju ga cijenu mogu nabavit. Hvala svima koji mi pomognu pri potrazi ovog aparata.
Ako ovo ne spada u ovu kategoriju mozete me odmah diskvalificirat.
Heheheh,E-bay,ja mislim da je cijena prešla preko 600$,ili kupi avionsku kartu za Tajvan....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ej,a daj mi pokaži di i koji dučan?
Jbmu odma ti ga kupujem!
To ti pusti cijenu,da ga možeš ovdi kupiti ja bi prvi kupio takva dva po toj cijeni.
evo pa se uvjeri sam na ebayu sl91 kupiodmah cjena za 5300kn ili ako se hoćeš nadmetati za jednog sl91 trenutna najveća ponuda je 3800kn a ići će preko 4500kn
Ja sam mu lijepo rekao....
Umjesto da si kupio ovan 8800 Shirocco,mogao si imati pare za SL91.![]()
.....baš šteta što će sl91 biti jako rijedak na našim krajevima, baš sam si ga mislio nabaviti kad mu spadne cijena, ali izgleda da niš od toga....oni što su pokupovali sl91 u Srbiji(mobilnisvet) za 250eura su baš sretnici
![]()
Eh,tako sam si ja mislio kupiti i EF51,pa nije došao....
Barem tebe boli qrac,ti imaš SXG75......![]()
definitivno preskupo za takav mobitel.po meni ne vrijedi vise od 2500kn.
Čim je Benq Siemens ne može vrijediti toliko...osim toga, nebi dao toliko para za taj mob, jer se BS dosta kvari, te ako još uzmemo u obzira da za njih nema rezervnih dijelova (pogotovo kod nas), onda je to razlog da za tak nekaj ne dam ni lipe...budi pametan i za te novce možeš kupiti puno boljih telefona...
Bom Chicka WahWah
ako bas volis klizne,d 900!
Ajmo ljudi bez vrijeđanja i sranja po drugim markama,tako ja mogu doću Motorola podforum ig ovoriti kako se V3 od mog frenda svako malo kvari,i da je totalni šit,da ne vrijedi ni lipe,itd.
I ne lupam glupost,bem mu,imam Siemens mobitele od kad znam za sebe i valjda se nekog vraga kužim u njih.
Čuj,a ja nebi dao 9000kn za Nokiu 8800 Sirocco,al jbiga,kad malo bolje pogledaš koliko je proizvedeno 8800,znam i ja da realna cijena SL91 nije više od 2500Kna ali trebaš uzeti u obzir da SL91 nikada nije ušao u serijsku proizvodnju koliko ja znam,,tako da ovi što se prodaju na E-Bayu su itekakva exkluziva, i za mene kao (BenQ-)Siemens fana su itekako vrijedni tih para.
Zadnji uredio Ro@m : 30-01-2007 u 21:18
puno se kvari? necu komentirati ali od 30ak ljudi koje znam niti jedan nema niti jedan kvar, uzimajuci u obzir i siemens i benq siemens. istina je da je softwer bez par sitnih zahvata malo spor i nestabilan ali to ne znaci da se mob kvari
computer freak
Amen brother,amen.
Potpisujem.
Kao što ste rekli,SL91 ipak ima kolekcionarsku vrijednost,pošto nije u serijskoj proizvodnji i ne može ga se nabaviti u RH,barem ne legalnim putem. Mob je stvarno krasan,šteta.
OFF:A što se tiče Siemensa,strašno mi je žao što su propali. Imao sam par njihovih mobova i mogu reći da sam sa svima bio prezadovoljan. Nikad nikakav problem s njima,super kvaliteta kućišta (i na jeftinijim modelima). Otkad ih je Benq kupio,to jednostavno više nije to,nemaju onaj neki njemački štih. Šteta..
Bookmarks