Instalirao sam IGO2006 i viaGPS2 prije desetak dana (prije sam imao instaliran viaGPS1) pa ču napisati par dojmova. Isprobao sam ih po Zagrebu, Zagorju a IGO i po Sloveniji. Što se tiče softvera IGO je bolji i doradeniji, ima više mogučnosti i sve to djeluje jako lijepo i močno: prelet rute, namještanje informacija u cocpitu, portrait i landscape mode(lijevi, desni),zumiranje krizanja, itd. ViaGPS2 nema toliko mogučnosti, softver je jednostavniji, neke stavke se lakše unose.
Sada ono meni bitnije a to je karta. Što se tiće Hrvatske bez dvojbe viaGPS2 ima prednost. IGO je dobra karta ali manjkava: u Maksimiru i Dubravi me dva puta odveo u jednosmjernu ulicu ali u krivom smijeru. Po Zagorju vodi do (sela) mjesta koje se upiše ali nema imena ulica, samo dovede do centra. Što se tiče Slovenije uredno me doveo do Krvavca, tu nemam primjedbi ali vozio sam samo po glavnim cestama, ostale nisam stigao provjeriti.
ViaGPS2 je zakon za Hrvatsku. U Zagrebu bez greške, u Zagorju me vodio skoro po seoskim putevima( najkraća ruta) i točno do ulice i kučnog broja(Gornja Bistra)Karta je stvarno ta 5. Za koji dan bi trebao dobiti viaGPS2 kartu Evrope pa ču onda i to isprobati.

Odgovori uz citat
)Karta je stvarno ta 5. Za koji dan bi trebao dobiti viaGPS2 kartu Evrope pa ču onda i to isprobati.

) i imaš pivu
.
Bookmarks