postu nije mjesto ovdje!!!
Evo slucajno sam pronasao jedan program, pomocu kojeg mozete slati sms poruke sirom svijeta, a uz to potpuno je besplatan.
Jednostavno najprije posjetite slijedecu stranicu:
http://rapidshare.com/files/13923646...paltan_SMS.zip
i na njoj procitajte daljnje uputstvo!!!
Garantujem vam da je 100% i da je sigurno, samo vam je potrebna jedna e-mail adresa!!!!
Uzivajte
###1410989180026
postu nije mjesto ovdje!!!
krivi podforum.
ako neko hoce neka kaze gdje ga treba staviti, ili ako neko moze neka ga on premjesti
###1410989180026
ma bitna je namjera
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
u pravu si!!!!!!
je li ko probao???
###1410989180026
Ajd neka netko proba pa javi:bunny:
ev ja sam vec probo radi, savrseno, sta reci???
###1410989180026
Piše da je poruka poslana ali ne dolazi na mob......
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ipaq dela,izgleda da na tomato neće slati!
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Meni javlja "International service down. Please try again later", jel jos nekome tako??
EDIT: Evo poslao na vip i odmah mi je doslo, hvala majstore!!![]()
![]()
radi, samo se pazi, ak mi dođe 5000kn na net račun, izbit ću ti zub po zub i izvadit nokat po nokat.. zasad radi ko po loju!
Ajde ja sam flat, ali ak mi dode racun na mobitel cu ti asistirat
PAŽNJA
Hm, a kaj je s ovim...http://www.callwave.com/sms/mainfaq.asp
Posebno s ovim:
\"Does it cost anything?
It is free to send messages anywhere in the USA and Canada. Regular charges apply for the SMS recipient.\"
Ja sam sam sebi posalo barem 10 poruka i nije mi nista skinulo s racuna, ne znam sad...
Zadnji uredio Don Dumbuška : 29-01-2007 u 20:47
kud si bas tu stavio
koliko vidim to je widget za stari konfabulator, a pronasao sam ga tu, gdje su i komentari na sve pa procitajte:
http://widgets.yahoo.com/gallery/view.php?widget=38805
iPhone 5s 16 GB
covik moj radi ovo.
hvala puno bas nemam love na racunu sad sam svima podmirija racune i posla poruku.
thx![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bem ti radi mi i ovo je predobro!!!!
a svaka ti dala za ovo!napokon besplatne poruke!
pridruzujem se... narodnom veselju![]()
poslao sam dosad 30ak poruka, na sve 3 mreze i svaka je dosla.
stvarno super stvar, a pogotovo jer je widget pa izravno sa desktopa saljes sms, netrebas ici na web sajt.
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da....ma predobra i korisna stvar!evo dopisujem se sa curom..šaljem poruku od 5 poruka odjednom..sve stiže sve radi!nemogu vjerovati da ovako nešto postoji!
puno hvala na ovome!
SVAKA ČAST MEŠTRE stvarno svaka čast
International service down. Please try again later![]()
evo i meni sada tako...a valjda im server zaroka na neko vrijeme pa opet radi poslje....
Ljudi pa kad moze tako nesto da radi u "jednoj" Bosni i Hercegovini, koja ima najlosije operatere na kugli zemaljskoj, pa sto ne bi radilo i u Hrvatskoj, a evo ja od sinoc pokusavam poslati pa makar jednu poruku, ali nece, mozete samo misliti koliko je svijeta vec culo za ovo i pocelo da salje, meni sinoc napisa iskoristili ste dnevni limit!!!!! To je bilo u jednom internet clubu, a ja ti lijepo promijenim e-mail i broj telefona, kad moze opet, al kad sam kuci pokusao oko 2:30, ma ni da cuje!!!
Mozda proradi ponovo!!!
###1410989180026
nije 100 posto besplatno platiš adsl promet (1-2kb) ili dial up vrijeme (5-10 sec) 98 % je besplaztn
Bookmarks