Cini mi se malo bezveze otvarati temu za svaki popularniji PDA... A isto tako mi se cini bezveze da su ove teme o compactu jos uvijek u stickyu a Compact vise nije aktualan a WM2003 je takoder vec zastario.
Vidim da imamo sticky-e za neke rasprostranjenije modele poput Compact-a posebno dok su ostali uređaji dosta razbacani po ovome podforumu.
U zadnje vrijeme postoji zaista mnogo korisnika MDA Varia i mislim da taj uređaj odavno zaslužuje onda i svoj jedan thread.
Za početak evo jedan servisni manual u kojem korisnici imaju uputstva o otvaranju uređaja i neke specifikacije.
ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com...ice_Manual.pdf
ili
http://www.mdatweak.com/downloads/Wi...ice_Manual.pdf
Link na XDA Wizard podforum
Specifikacije
Review
Review
Zadnji uredio mach1 : 18-05-2007 u 11:29 Razlog: Popravljen broken link na sliku
Cini mi se malo bezveze otvarati temu za svaki popularniji PDA... A isto tako mi se cini bezveze da su ove teme o compactu jos uvijek u stickyu a Compact vise nije aktualan a WM2003 je takoder vec zastario.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Slažem se potpuno.
No svaki je uređaj drugačiji pa stoga ovdje postam i ovaj manual.
Nema sumnje da će nekima članovima sigurno dobro doći.
Pa eto da ne bude razbacano posvuda koješta, mogu se pitanja o tome uređaju postavljati ovdje.
Naravno ako drugima odgovara
EDIT: baš gledam...ima dosta tema o tome uređaju gdje su korisnici trebali odgovor na neko sitno pitanje i svaki puta su otvarali novi thread.
Tako da imaš dosta threada sa po 3 posta recimo.
Umjesto toga to je trebalo od samoga početka biti ovako organizirano.
Tako da i nije baš bezveze, zar ne.
A čuj...možete tu trpati i PIO o Variju 2![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nego, da pitam, jel jako problematična sporost procesora?
kolko se dobije na brzini ako se kloka, i kolko je to štetno za uređaj?
Nije problematična, ali se osjeti usporedimo li ga sa snažnijima uređajima.
Možeš ga dići za jedno 30-tak MHz koliko ja znam.
Štetno...ne znam, nisam još čuo da ga je netko skurio.
I ja velim
Pojave se samo kada se netko pozove na njih
Odavno je trebao biti ovaj thread postan...ali nitko ne mari za to, pa se sada možda čini malo bedasto otvarati kad su sve teme već dosta razbacane.
Ali vjerujem da će biti od koristi, pogotovo novim korisnicima![]()
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 13:25
Khm, http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=493577![]()
Mogli bi napraviti jedan globalni FAQ za PPC pitanja koji je relativno univerzalan, a u ovakvim threadovima jedino stvari koje su bas vezane samo uz odredeni uredaj.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
HTC tweak za Tytn i Wizard HTweakC 2.1a (Freeware) Link
@ Rospaya...ja od sada ovdje stavljam samo stvari koje skupim vezano za ovaj uređaj...to je trebalo biti odavno napravljeno...ima toga dosta (samo da sad sve nađem)
Manual eng
WM6 Crossbow (WWE) for HTC Wizard v5.2.660
FTP site (wizard)
Sa T-Mobil-a:
- Kratki vodič za MDA Vario > PDF 0,5 MB
- Korisnički priručnik za MDA Vario > PDF 3,3 MB
- Nove mogućnosti MDA Varia dostupne nakon instalacije nove verzije softvera > PDF 400 KB
- Instaliranje nove verzije softvera (RUU_Prodigy_22126_2212129_022311_TMHR_WWE_Ship) > ZIP 52 MB
- Upute za instaliranje novih verzija softvera na MDA uređaje > PDF 470 KB
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 13:26
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Sporost tog procesora je sad zanemariva, jel sa custom ROMovima mozes dosta ubrzat software uredjaja.. Bio je problem prije za sykpe koji nije uopce radio, sada izlazi nova verzija skypea koja podrzava bas taj procesor tak da ce i to radit bez problema.. Mozda ce jedino neki video shtekat koji je visokog bitratea, al observer gleda dosta filmova pa ce ti on bolje objasnit u vezi toga..
Da rezumiramo, sve ce ti radit sa tim procesorom bez problema, a velika prednost tog procesora je sto trosi jako malo baterije...
EDIT: @observer... postavi sve linkove za download odma u svom prvom postu tak da bude sve na jednom mjestu![]()
Eto odlično...ide do 260 MHz
EDIT: XCPUScalar potražiti ovdje
Već je izišao...već sam nekome stavio link u ovome podforumu
I to sam objasnio i naveo link za jednostavan rekoder videa za ppci Core player
Budem...polako...treba to sve organizirati![]()
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 11:28
Imaš pravo...bila je beta
Za gledanje filmova na slabijim uređajima poput ovoga pogledati linkove u ovome threadu
Još jedan dobar site:
HTC Wizard community
Upute za rasklapanje i popravak stylusa na Variu
HTC Wizard as a modem (USB, Bluetooth)
howardforums-wizard
Još jedan Forum o Wizardu
wiki.xda.developers
gprs i mms postavke isto tako i OVDJE
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 10:36
Dobio sam ga neki dan i bas sam trazio nesto ovakvo.
01. Aktivirao sam web'n'walk. Jos uvijek mi se spaja na GPRS. Dosao mi je SMS da su aktivirali i sve to ali jeli to normalno? Nadam se da se jos uvijek ne spajam na onaj GPRS po 7kn/100kb![]()
02. Postoji li neki Game Boy Advance emulator koji radi normalnim brzinama na Variu. Dosta su mi usporeni svi koje sam probao, cak i kad maksimalno overclockam stroj.
![]()
1. toplo se nadam, jer bi u suprotnom trebao platiti hrpetinu love za ovih 700 i kusur mb koje sam potrosio u zadnjih par dana![]()
2. nekako sumnjam, jer vecina emulatora zahtjevaju prilicno jak procesor.
www.gadgethive.com
Bez brige decki.. Kad dobijete sms da je usluga aktivirana, ne naplacuje vam se skupa tarifa...
Bilo koji emulator koristi sam za sebe poprilično resursa...bio on za game boy ili nešto drugo.
Osobno mu ne vidim svrhu jer imaš igara za WM platformu sa zaista odličnom grafikom i bilo kojeg zanra (u 2D i 3D)...strategije , FPS, kojekakve simulacije, board games itd...i najbolja stvar je to da sve rade odlično čak i na 200 MHz proc.
observer svaka cast. bas mi treba ovaj manual za otvaranje kucista. usla mi prasina ispod zelene tipke i sad skripi. napokon cu si to ocistit.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Pohvale na temi.
Slažem se da ne treba stickati svaku temu i imam nekoliko kriterija za stickanje tema kojih se držim. Ostavljao sam do sad teme o MDA Compactu i Tips'n'Tricks iz najvažnijeg razloga što se u njima nalazi puno odgovora na pitanja novih korisnika. Istina je da i pored velikog broja pregleda tih tema tehnologija ide dalje. Odstickao sam ih.
/mach1
P.S. Moderator ne spava![]()
MDA Compact IV
Neki od starijih postova oko Wizard-a:
Spajanje Varia na PC
Vario WiFi problemi isto i OVDJE
Vario i baterija OVDJE i OVDJE
Vario i EMS
Vario i tipkovnica...zamjena z-y
Otključavanje Varia
Vario i dual SIM
MMS postavke
Vario i Tele2
Problem sa soft resetom
Active sync problem
Hard reset
mem kartica i smrzavanje
ima još...ne da mi se sve čitati
Pogledati OVO...prebolesno, dođe mi da zaplačem kada vidim uređaj![]()
Zadnji uredio Wisher : 30-01-2007 u 15:06
zanima me do koliko GB moze stat u vario, znaci jel podrzava minisd kartice od 4GB ili je 2GB maksimum?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
moguče je stavit 4Gb karticu
angels might have been eaten.
Moguce je staviti od 4gb ali ne od svih proizvodjaca,potrazi na xda developers forumu koje su ti kartice podrzane.
u biti nesmije biti kartica po sdhc standardu
angels might have been eaten.
Bookmarks