Pa naravno, kad imaš E70. Da ne radi na jednom K610i, vidio bi koliko bi se s tim zafrkavali![]()
Imao sam problem s Nokijom E70 jer nije htjela skidati realtone melodije s Vodafone portala.
Poslao sam mejl u kojem sam se predstavio i opisao problem. Još isto jutro sam dobio obavijest da je zaprimljeno i da će me gledati kontaktirati čim to riješe.
Prođoše tri dana i ja se već pomirio da su me odhebali po defaultu.
Ali, danas me zove tip iz SZK, predstavio se kao Boris i kazao kako već danima testiraju taj problem na njihovoj E70 (navodno imaju svaki primjerak mobitela koji su u VIP ponudi).
Kazao mi je u čemu je kvaka i na koji način ipak mogu skinuti realtone melodiju na svoju Nokiju.
Čak je poslije zvao da provjeri jel sve bilo u redu kako je kazao.
Fakat pohvala Vipnetu. Tri dana su oni testirali E70 (dobro možda ne sva 3 dana, ali su si dali truda jer je problem bio u začkoljkici koja se ne može otkriti jednim pritiskom na tipku).
Uglavnom, ja prezadovoljan!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa naravno, kad imaš E70. Da ne radi na jednom K610i, vidio bi koliko bi se s tim zafrkavali![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa njima je svaki korisnik bitan. Samo bi na K610 sigurno problem našli dosta prije.
Čak se tip meni ispričava zbog toga što ni oni u biti nisu sigurni zašto to glatko ne funkcionira na E70. Rekao je da može biti do mobitela, ali da sumnja, da je više moguće da je do neprilagođenosti mreže za najnovije tehnologije, ali da će i to biti uklonjeno jer se konstantno radi.
U Mobisu!
da se nadovežem na pohvalu zvao sam ih prije par dana za mms i gprs postavke i lik ih nigdje nije mogo nač (tražio je dobrih 10min) zvao neke ljude il koga več onda se meni više nije dalo čekat pa sam mu reko da ču nazvat kasnije i poklopim....a ono 3min poslje zvoni meni mob i predstavi mi se operater s kojim sam 3min prije pričo i kaže da je našo postavke za moj mob te me onda na kučni tel nazvo i ljepo mi sve objasnio šta treba stiskat(makar znam sve napamet al nema veze) usvakom slučaju SVAKA IM ČAST
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Čekao sam kad će netko početi mudrovati o novcima za melodije... Ne koristim ih ni ja. Puno je 14 kuna za 20 sec muzike, ali kod mene se nije radilo o tome da hoću skinuti realtone melodiju, nego-Zašto je ne mogu skinuti. Onda s vremenom sam se zainatio dok nisam dobio odgovor.
U Mobisu!
Nije mi jasno cemu pohvale?!Bilo je vec 'pohvala' na forumu operaterima.Pitanje:zar to nije njihov posao?Pa zasto onda zahvaljivat?
Pa da se zna da barem neki obavljaju normalno svoj posao![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks