Core player, tj. TCPMP otvara odlično...nema da ne radi...tebe nešta drugo zeza.
Ako treba skini si PocketDivXEncoder pa rekodiraj film...odličan konverter...6MB i ne traži instalaciju a odlično odradi posao
http://divx.ppccool.com/
s kojim playerom mogu gledati divx na spomenutom uređaju???
probo sam skinuti tcpmp (beta player), pocket tv i jos par programcica ali nista nije dobro radilo.
Core player, tj. TCPMP otvara odlično...nema da ne radi...tebe nešta drugo zeza.
Ako treba skini si PocketDivXEncoder pa rekodiraj film...odličan konverter...6MB i ne traži instalaciju a odlično odradi posao
http://divx.ppccool.com/
a gdje skinut player??? gdje god kliknem stranica mi se neće učita, uvjek neka greška. Nekako sam se dogopao nekakve verzije za wm 2003, a ja imam wm 2005 pa nije htjelo radit dobro
Zadnji uredio Wisher : 29-01-2007 u 18:06
na sluzbenoj tcpmp stranici imas i par najcescih codeca koje bi isto trebao skinuti..
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
tenks' radi savršeno!!!
drugo pitanje, kad povežem komp i pda koristim ''acttive sinc''. Kad pomoću njega prebacivam fileove na pda nevidim sd karticu pa prvo moram kopirati u uređaj a onda na karticu. Dali postoji ikakav program sa kojim bi direkt prebacival na sd karticu a da je nemoram vadit i stavljat i čitać?
@blur...Najbolji i najbrži način je preko čitača mem. kartica.
Imaš direktan pristup podacima i to je najjednostavniji put.
Ja to koristim cijelo vrijeme i najzadovoljniji sam.
U čemu je problem...
a može se i preko windows explorera, nije potreban nikakav dodatni program i vrlo je jednostavno... just copy & paste...
Ako si spojen ActiveSyncom probaj u Exploreru prvo otići u My Device, a tamo bi se trebao vidjeti i Storage Card folder.
MDA Compact IV
na to sam i mislio samo sam zaboravio spomenuti...
nu, stvarno radi ova fora preko explorera.
Tenks nisam znao
ActiveSync ima problema sa prebacivanjem velikih podataka i jako je sporo.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ActiveSync je predviđen u prvom redu za programe, usklađivanje kontakata, obaveza i sl. a prebacivanje podataka mu sekundarna funkcija koja dobro radi samo kod malih fajlova... to je moje mišljenje
Bookmarks