@ Raul
ništa ja nisam pobrkao, sve što sam napisao stoji, a to što tvoj model Neotiona ima ulaz za kartice nije uopće bitno u cijeloj priči. Većina Neotion ga nema, a oni su jeftiniji i o njima je riječ ovdje
Samo da dodam... Ima i digitall world ulaz za kartice.Izvorno postao RAUL
@ Raul
ništa ja nisam pobrkao, sve što sam napisao stoji, a to što tvoj model Neotiona ima ulaz za kartice nije uopće bitno u cijeloj priči. Većina Neotion ga nema, a oni su jeftiniji i o njima je riječ ovdje
eee mogu ja s digitallworld-om snimat na hdd???
eeee...sad si malo zabrijo'
zaboravi na snimanje na hdd, kupi si sky sat2 dvb-s karticu ako ti je do snimanja na hdd
Izvorno postao OuttaControl
nije ti loš dreambox - tj. on je najbolji ali zato i cijena je vrhunska![]()
Bok,Izvorno postao OuttaControl
dali te možda zanima Philips Dbox2 ?
isto linux reciver kao dreambox, podržava motor, CS
te se lako ubacuju ključevi![]()
cijena 750kn
javi se na pm
ako si zainteresrian
pozdrav
mozes ako imas tv karticu. spoji receiver na tv karticu, skini neki program za video capture i snimajIzvorno postao OuttaControl
![]()
iPhone 5s 16 GB
okidoki sad idem kupit ako nembude digitallworlda naheba sam jer neznam za druge...........
toliko sam se uživio da sam zaboravio na temu evo kupio sam sve ono što sam i mislio samo ima problem
ne mogu skidat s crosata a logan sam nemogu otvirit ono digitall world zone zašto
zaboravi na cro-sat, evo ovdje bez ikakvog logina imaš ključeve:
http://sathelp.info/upload/index.php?
Stari nemas samo jedan neotionbox...Izvorno postao RAUL
Moj NB501 ima ulaz za kartice dok NB601 uz to ima mogucnost i koristenja hard diska. Inace vise sam zadovoljan s Quadro 8200 CV-VI koji ima utor za 2 kartice i za cam... otkako nema FullX programa Neotionbox je bezze, jer dugo nisam nista otvarao od programa - katastrofa... FullX koji su trebali biti free do 2010 :bunny:
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
znam našao sam to jučer na SatforumuIzvorno postao andrija
Moze li mi tko staviti link gdje da nađem upute za netion box 501??? Upute kako da sve te kodove ubacim u resiver, kak to sve ide i sl.?
Hvala!!!
BORO
Trazim profica za digitalworld reciver DSCM21E koji mi moze ubaciti sve moguce kljuceve koji postoje za njega?
YUMATU MX + Seria otvara sve živo, mogućnost ubacivanja ključeva putem daljinskog upravljača...odlična podrška...
dođe nekih 400 tinjka kuna...imam ga već više od godinu dana i gledam sve živo na njemu...![]()
Bookmarks