pioneer![]()
Daj točan model pliz da malo pogledam....
pioneer![]()
Opis uređaja HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B
Serijski broj C2DD26115FCA
Firmware revizija DL11
Veličina buffera 2 MB
Proizvođač Hitachi-LG
Tip uređaja DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM
Interface ATAPI
LINK-dosta opširan opis ako smijem primjetiti hehehehe
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Imam LG dvd-rw i za sada radi oke...nisam ju puno koristila, ima lightscribe al za to jos nemam komentara jer ga jos nisam stigla isprobati, uglavnom cita i przi sve 5 zasada...
Ajde drago mi je nesto pozitivno o LGju posto sam primjetila da LG dvd-rw nisu omiljene na ovome forumu.
kupio sam ASUS za 280 kn i super sam zadovoljan, radi tiho i bez greške
ja imam PIONEER DVR-111D, 16x i zadovoljan sam s njom
Joj to je cool!
Obrneš CD ili DVD i spržiš sliku na licu medija kakvu želiš ili ga jednostavno opišeš sa nazivom sadržaja(znam da nisu opet to neki obični CD/DVD-i)!
Ja bih takvu u budučnosti uzeo kada ova rikne(ako ikad he-he-he)
Pazi i Škoda je nekada bio krš iako danas neki sanjaju novu Octaviju!Izvorno postao daspei
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Napokon kupljena pržilica!LG nisam našla pa sam uzela Pioneer111D za 305 kn.Zasad radi OK.Svi uglavnom imaju Asus ili Samsung, LG ne....
Ma dilju LG-ove pržilice ne valjaju kao što sam već u prošlom theadu najavio prvi cd rom mi je ispario iz njega skočili kotačići dok sam ga otvarao i onak sam se vidio dim pijuuuuu, a na dvd romu sve na početku ok al onda mi je štekati počel ma da ne govorim a onda sam napokon kupio samsungov dvd ram i zadovoljan ko vol.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
gle to s light scribeom je super imam samsungov-u pržilicu s tim al največi NEDOSTATAK je da se sam prži crno. bijelo zapravo crno-zlatno il zeleno ovisi o pozadini da bar to unaprijede.![]()
I još da napomenem kupio sam i Lite on-ov dvd ram s lighteom TOPLO PREPORUČEJEM dobio je best buy na bug-u iako skup vrijedi!
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ja vec dvije godine koristim Pioneer DVD-RW DVR-111D.
Nikad s njim nisam imao nikakvih problema!!! Toplo preporucujem.
Evo to i jedan noviji Pioneer pa kupiLINK
Ja već imam 2 godine NEC_ovu prži DL 16x platio sam ju 460 kn u zagriji sa 2 godine garancije i radi odlično, nikad problema s njom
CARpeDiem*
ja imam asus DRW-1814BLT i sony-nec 7170S rade perfektno (dobro nove su) a i nisu nešto naručito skupe sa asusom imam dobra iskustva jer je čitao ono što drugi nisu a za ovu drugu neznam šta bi rekao radi odlično
Za one koje privlači light scribe (makar su cd-i i dvd-i skupi) nek si kupe Lite-on-ovu ili Asusovu. LG i light scribe ko nebo i zemlja:-D
Bookmarks