N70 je sada povoljna.![]()
K750 ide na bubanj pa tražim neku alternativu, ne preskupu, razmišljao sam o D600, E900, N70, 7370, pa me zanima ima li još kakvih prijedloga, uvjet je prvenstveno da mob na nešto liči, da nije baš pretpotopan model, solidne mp3 mogučnosti, obavezno da ide mp3 za zvonjavu i poruke, baterija bar 2 dana( kad je ispravna), kamera po mogučnosti sa led osvjetljenjem (glupo mi ga zvat flash).
Svaki prijedlog/komentar dobrodošao.
Hvala
La donna e MOBILE
N70 je sada povoljna.![]()
Hm... N70, zbog symbiana, ima dobru kameru, mp3 ide za svašta, baterija može izdržati 2 dana (ovisno za što koristiš mob)...
Ako ti je bitno da MP3 ide kao zvono SMS_a, onda preskoči Samsunge jer nemaju tu mogućnost... (osim ako nije izašao neki patc za E900, na D900 se može sa patch_em, ali je on skuplji)
Razmisli i o 6280/6288 jer ima dobru kameru, diodu, dobru bateriju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, d600 i E900 nemaju mogućnost postavljanja mp3 kao zvuka zvona... čak neam ni D900 ako se nevaram... ali postoji pach za D900...
Glede baterije na 6280, meni je držala na ipo-dva, možda i malo duže, uz stvarno puno razgovora i SMS_a dnevno... A mob je stvarno super (ako izuzmemo klizni mehanizam), po meni puno bolji od D600/E900...
ispada da je sve što sam uzeo u obzir, osim N70, s konja na magarca, ali kad je vrijeme za promijenit....
La donna e MOBILE
Po meni bi N70 možda bi i najbolji izbor... Jedine mane su mu baterija (ali to ovisi koliko koristiš mob) i rezolucija displeya...
prezlazak sa K750 na 6280 nije sa konja na magarca... jer je 6280 jako dobar mob...
BTW: vidim da u prvom postu spominješ i 7370, ali taj mob bi zbacio iz "igre" jer je lošiji od N70/6280/D600/E900, nema memo kartice, lošija kamera...![]()
Prvenstveno, ja bih ti preporucio k800 kao izbor posto vidim da si imao k750 pa eto kao ''nasljednika'' ako si bio zadovoljan njime...![]()
Od ovih navedenih modela, N70 bi bio dobar izbor ako mene pitas a sad pricekaj jos par ljudi pa ces vidjeti sto kazu...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ja ti preporučujem da ne mijenjaš mob, pa vidiš i sam da je K750 majka za sve ove druge mobove.
čekaj još malo pa ubodi K800!
N70 ili k800
Moja preporuka je da se još malo strpiš da pojeftine pa onda kupi
There are no shortcuts in evolution.
Istina je da navedeni samsunzi nemaju mogucnost promjene sms zvukova,ali imaju za zvonjavu.Složio bi se gore sa wildbabe-om oko k800.Nije los izbor niti n70.Neces pogrijesiti ako uzmes bilo koji od ta dva.
Da imam love za K800 uopće ne bih bio u dilemi što uzeti, bila bi to 7373, što objašnjava i zašto je 7370 na popisu
La donna e MOBILE
uzmi si nokiu 6233 , solidna kvaliteta , mp3 mogućnosti , video vga rezolucuje i 2mpix kamera , dobra baterija od 1100mAh , odlićan ekran , po meni nabolji omjer uloženo dobiveno ... jedan d600 je dosta iza nje . , nokia N70 je samo u prednosti samo OS i "bljeskalice", koliko je to korisnio nebi htio komentirat , ali sve drugo navedeno + stabilniji rad je na strani 6233 a pogotovo autonomija ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
E da i 5300 mi se čini jako dobrim a nije preskup
There are no shortcuts in evolution.
5300 je dobar izbor,ali meni se svidja vise 6233 i 6280/6288.![]()
5300 ima malo preneozbiljan dizajn za moj ukus
La donna e MOBILE
6233 ima prilicno ozbiljan dizajn i dobar je izbor.jaka baterija i sve ostale prednosti(vrlo slicno 6280).
n70 preporuka ako se volis igrati mobom,6280,jako super mob,al za moj ukus mozda malo ruzan,lici mi na daljinski od grundiga(imao sam taj mob),ali dobra baterija,ali mozda malo sugav mp3 player,a to si naveo kao neki veci uvjet
Mogu ti preporučiti 6280. Mob izgleda klasično,nije neki kič (u slučaju da želiš kič i kričave boje,onda definitivno neki Samsung),baterija može trajati 2-3 dana uz umjereno korištenje (meni traje dan-dva jer ganjam mp3 player cijelo vrijeme). MP3 player je dosta dobro riješen,svim važnim funkcijama (playlista,EQ,play/pause/forward/back) možeš pristupiti bez ulaska u podmeni (na verziji softa 5.92,na 3.81 je malo primitivniji). Uglavnom dobar mob.
Isto to ima i 6233,samo nema videopoziv i nije klizni.
Bookmarks