je li ima ko da zna. mislim da se path moze provjeriti preko far-a
ovako: na mobangovoj stranici sam si skinuo winamp i windows media player u jar formatu. ako ko zna da mi kaze tocan put do foldera zvuk (gledajmo to kao kad u dosu ukucavamo put do zeljene datoteke). da li ko zna, treba mi taj path, ali ne znam kako cu to provjeriti. inace k700i mi je na hr, pa mozda to utice na promjenu putanje do foldera zvuk (mislim na meni>rad s datotekama>zvuk) eto ako ko zna bio bih mu zahvalan.
je li ima ko da zna. mislim da se path moze provjeriti preko far-a
Mozda, ali K700 se ne moze spojiti sa FAR-om.![]()
moze li sad mala pomoc? http://rapidshare.com/files/10649410...obile.jar.html
ako ko moze da proba ovaj winamp mobile. njega ja imam na svom k700i i problem nastaje kada zelim otvoriti neki mp3, mid i sl jer ne znam kako ide tacno puno ime putanje do foldera sounds ili zvuk (na hrvatskom mi je) gdje su mi smjesteni zvucni fajlovi ili jednostavnije muzika. sad ako ko moze da pomogne ja unaprijed zahvaljujem. jednom su to moji drugovi davno napravili na siemensu cx70 jer taj program i nije bas nov. skinut je sa mobangove stranice. http://www.mobango.com/view/mediadet...=8cCsGCcttLM=#
eto ljudi pomagajte.![]()
Meni to treba za K750i.
Mislio sam na to da meni treba path do glazbe na kartici!
aha, uredu, valjda ce neko znati.
ima li ko da zna?
Izgleda da nema.![]()
Ja sam na K800 instalirao taj Winamp Mobile, prikaze mi svoj ekran (u lijevom gornjem kutu, jer mi je rezolucija ekrana prevelika), ali ne reagira na NIJEDNU tipku.Sto god da stisnem. Na kraju sam morao izaci tako sto sam duze drzao tipku BACK i onda odabrao EXIT ili TERMINATE, sto je vec bilo.
Tako da @iceman89 i @dino123456789, rado bi vam pomogao ali eto ne mogu.
Vi nemate ovakvih problema pretpostavljam?
Stisneš 7 i ima opcija, kod mene!
Hm, da, radi i kod mene. Dovraga, tko bi se sjetio stisnuti 7?!
U svakom slucaju, da budem iskren, program mi se bas i ne svidja. Jedva da su iskoristeni lijevi i desni softkey, a tipka back nije uopce.Da ne pricam da ni ja ne znam sto bi trebao upisati pod path. Cini se da je program pisan za maksimalnu kompatibilnost a ne za iskoristavanje svega sto mobitel nudi. Tako gledajuci, ugradjeni MP3 player mi je bolji, i ovaj Winamp mobile cu najvjerojatnije obrisati.
BTW, koliko sam vidio, default pathovi su /?/mobile/audio, sto znaci da je program pisan za Motorolu (na Motoroli su audio datoteke po defaultu tamo). Dakle mozda nije ni zamisljen da radi na SE.![]()
Vjerojatno...
kako dodati pjesame da mogu slušat sa tim programom
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
so this topic is closed.![]()
aj koliko ja znan ovaj program bi triba biti koliko-toliko emulator za jar datoteke bez obzira na model mobitela(inace je napravljen za testiranje igara na kompjuteru prije nego se pribace na mob)....ako ce neko probat ko se malo bolje razumiu ovo probat neka skine, evo link:
LINK
ovaj command tool nisam skontao. ako iko skonta molio bih lijepo da javi. pozdrav.
ako jos koga interesuje, ovaj program mogu upogoniti svi kojima radi moby explorer. jednostavno saznate putanju do mape gdje su pjesme. kod mene na w800i je to /c:/sounds/
i radi napokon!!!
eto ako ko uspije na drugim SE neka javi rezultate.
koji je path do drugo u memoriji uređaja na k750?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
@Ico86 Na V630i ni to ne radi, a uredno mi radi mobyexplorer. Dajte ljudi neki savjet. Valjda netko ima iskustva s ovim programom
Bookmarks