zašto bi mijenjao za jugića? pa omega ti je zakon autić...
ovak.....pozdrav...svima.........
imam jednu opel omegu kojoj je istekla reg u jedanejstom mjesecu te je odjavljena.......masina je dva.nula[ne rade mi brojke na tipkovnici]
ima šiber....stanje je onako ok.......godina .osamdeset deveta.........sive je boje.....ima kazic..unutra....
sadmene zanima koliko to vrijedi...jer ja sam polozio pa bih uzeo nekog jugica al ovo naravno prije prodo..ili zamjenio za reg jugica..........
pa me zanimaju vasa misljenja............
ah....fak....sad sam se sjetio....malo je alnaser zeza.........i akumulator cu napunit jer se ispraznio.........
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
zašto bi mijenjao za jugića? pa omega ti je zakon autić...
......omegu za jugića...pa ti stvarno...ma ništa... a procjena - kojih 900-1000 E max...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vjerojatno zato kaj ce mu trosit 20L po gradu...
ma......stvar je u tome.....da .....je iostekla registracija.........i da nemam para da bi ga registriro.........i da ima skoro pa sto četrdeset konja.........što je malo više od onih sto pet sta ja smijem vozit........
tak .da bi ja prodo omegu i uzo jugica dok ne krenem radit.....a kad krenem ....radit...........sta ce bit.ko zna........
spucat cu ja nju u oglasnik za šestopedest ojra..........
...aha...pa ok onda, prodaj...
Ma prodaj definitivno, sam nemoj jugica uzet! Uzmi fiat Uno, razlika od juzine je nebo i zemlja a da ih se jeftino nac, a ni odrzavanje nije nista skuplje.
mogao si nabacit koju sliku.
ne rade ti brojke , al ti zato točkice rade dosta dobro
proda taj oldsmobile , uzmi unića kao sto neko rece , sto novijeg godista.
probaj trazit soma eura , nemas kaj izgubit.
ak je limarija u dobrom stanju(hrđa jel) ,sto sumnjam al eto, mozda ti neko i da.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
E da mi je vidjet 18 godina stari opel koji nije zahrđao...To se podrazumjeva pod serijska oprema!
ima on malo.hrđe po blatobranima.......al nije pojeden........od hrđe....za auto tog godista to je sitnica
probaj dat oglas pod zamjenu ,dakle da nudis omegu u zamjenu za neki drugi automobil + nadoplata , pa vidi kakvi ce ti se javit .
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
možda dobiješ 500-600e
e..........jel mi moze neko ...rec....jel se za one privremen tablice mora napravit tehnicki pregled.........tj.....sto wsve treba za te probne tablice napravit i koja je cjena
mora se napravit tehnički oko 200kn i probe 15 dana oko 150
Ak izvučeš 1000ojra,bit će dobro,ali moj ti je savjet ak več nemaš para a želiš se voziti bez problema sa mašinom...uzmi golfiča ...sada neznam kaj možeš izvuči sa 1000ojra...od golfa vjerojatno niš ,ali nadodaj neku kintu pa uzmi dvojku. TE dizel mašine ti mogu proči 600-700 tisuča bez problema ,a djelovi se mogu nabaviti posvuda pa... ti odlučiSamo ne piti!!!
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Bookmarks