Nista spektakularno, ali dobrodoslo.
Evo jedna akcija koja je startala prošli tjedan... http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072969&idnews=381875
promotivni period traje od 15.01. do 31.03.2007.
Ovo su benificije koje se ostvarujuOpcija Vip - odlučiš li se za Model 50 i aktiviraš Opciju Vip, ostvarit ćeš 50% popusta na mjesečnu naknadu za Opciju Vip tijekom prvih 6 mjeseci. Aktivacijom Modela 100 ili Modela 200 (uz Opciju Vip) očekuje te još veća pogodnost: potpuno besplatna mjesečna naknada za Opciju Vip tijekom prvih 6 mjeseci nakon aktivacije.
Besplatni MMS - aktivacijom bilo kojeg od navedenih tarifnih modela mjesečno dobivaš 10 besplatnih MMS poruka tijekom sljedećih 12 mjeseci.
Nista spektakularno, ali dobrodoslo.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
LoL. Imam model 50, a troskovi poziva u vip mrezi su mi 8kn. Mislis da mi se isplati?
Na SMS-ove...
Ja sam na Modelu 100, meni se isplatilo jer mi je besplatno.
Razgovaram nekad i 40 minuta za 4 kune.
Baš me zanima koliki će mi biti račun za ovo obračunsko razdoblje.
Koliki vam je racun dosao.. Ja sam tek neki dan otisao do Vip-a to aktivirat, pa me zanimaju iskustva..
Ako sam na tarifi 50, jel mi onda racunaju 50 plus 25(pola od 50 za opciju vip) ili?
Napravio sam sve to skupa samo da se skinem s one sugave Start 0, a nikako se skinut, osim da im poklonim 60 kn za promjenu tarife... Smradovi.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Račun mi je super, u skladu s očekivanjima. Nisu mi bili na vrijeme aktivirali studentsku opciju, ali su na kraju ipak odbili sve što je bilo pogrješno zaračunato.
Bookmarks