Nekako mi izgleda nestvarno, da se ovim "cvijetićem" može cijli mob upravljat...
Nekako mi izgleda nestvarno, da se ovim "cvijetićem" može cijli mob upravljat...
http://gizmodo.com/gadgets/smartphon...use-231388.php
3,2 inchni ekran bez da je osjetljiv na dodir nema baš previše smisla sam po sebi
pitam se što pokreče ovo,...također nisam očekivo da če nokia prva lansirat 16gb flasha od svih ostalih no opet koliko mjeseci (godina) unaprijed procuri informacija od njih nije čudno
Cini ti se nestvarno jel je slika iz photoshopa.. Ako se pojavi protutip izgledat ce realnije![]()
Ako neće imati displey osjetljiv na dodir, onda je to bedara...:
i meni se čini ko da je iz PS_a...
Ali mi je to žestoko da ima 16GB memorije, i onda utor za memo kartice, ali dobro... meni se čini da ako ti i izađe da neće biti još tako brzo, u najboljem slučaju sredinom 2008.god...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobro izgleda, čekam kada bude više informacija o njemu
lol,parodn
ja sam mislio da je to memorija ista kao i RAM...
joj ljudi....
ma to vam je vizija sta bi ljudi htjeli da nokia izbaci,.....
Ovo bi trebao biti kao "nabildani" Titan sada, samo bez touchscreena i većom memorijom.
Dobra je, bio PHSop ili ne.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sorry, ekipa, izgleda da ovo stvarno nije budući Nokijin model.... Sa darlamack.blogs.com;A ja mislio da je Mobile-review ozbiljna stranica...Pretty cool looking, although not an official Nokia device
Idioti...
Testis unnus, testis nullus!
nisi u pravu...
naslov je:
Nokia N99: an ideal messenger-phone
a ispod toga piše:
Here comes another product of dreams for a real nokiaman!
nisi bas sve procito?
ako si sve procitao, zasto onda pljuješ po mobile-review? štoviše, ti si u svome prvom postu mogao napomenuti da je to vizija...
btw. i po slici se vidi da je cista izmišljotina, kompjutorska realizacija nečije mašte i želje....
uglavnom, molio bih moda da ovo zakljuca, a mladog kolegu da smiri zivce...
Zadnji uredio marko6630 : 27-01-2007 u 22:29
Testis unnus, testis nullus!
totalno nerealno..
Kako se stisnu one tipke options i exit što su na ekranu? nije valjda priko cvita![]()
Te tipke se stisnu umom lolmalo se skoncentriras i da vidis..
Mislim da ovo nije stvarna slika budućeg fona jer na ekranu je alatna traka iz Worda 2003. Makar bi bilo fora imati Nokijin TyTNJoš da stave Windows Mobile gore...
![]()
chista glupost ta nokia n99
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
svaka čast funkcijama i sve to stoji na nokiama, ali zbog dizajna nebi uzeo niti jednu nokiu N-serije. da ima barem priličan dizajn i da nisu tako glomazni, vjerovatno bih imao jednu nokijicu, ali ako ovako nastave, mislim da ću ja ipak pričekat malo ljepšu nokiu.![]()
i da postoji ovakav mobitel koji podrzava sve najnovije i stare tehnologije, sa ovakvim ekranom baterija bi bila koliko 2-4h? a cijena 10000KN-15000KN?
bezvezekostat ce kao bolji laptop.potpuno neisplativo.
Bookmarks