Ajme kompliciranja, samo stavite Operu Mini i sve stima odlicno i trosi jako malo prometa.
Nije potrebno... ja sam sa sela, moja nokia 3310 ne podržava... to ... internet...
Definitivno... moj hitech 3g edge umts mob nema 17" ekran pa mi ovo ćivot znači
Ajme kompliciranja, samo stavite Operu Mini i sve stima odlicno i trosi jako malo prometa.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da se nadovezem na ovu temu...
Mislim da bi bilo dobro da se napravi wap verzija i to ne samo ove stranice, vec mnogih jer istina je da wap je puno brzi na mobu i puno manje trosi, cak i kad se slike npr iskljuce i dalje je to dosta kb, pogotovo za nas koji nemamo pretplatu za gprs.
Evo i jednog primjera, npr livescore.com, mogu na wap stranici pratit rezultate recimo pola sata biti online za nekih 2 kn, dok na net stranici mi to pojede za par minuta, bez obzira sto slike iskljucim....
Imao sam negdje link na neku stranicu gdje samo upises URL odredene stranice i on ga strpa u WAP format, no ne mogu ga naci...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks