Pa zar nije 08009000 besplatno samo s fiksnog telefona?
jer t- com i t- mobile nisu isto
imam 30-ak lipa na racunu i hitno su mi podrebne informacije T-com.a na 08009000 ili PBZ banke na 0800365365 no nemogu nikako uspostavit vezu...U tom trenutku pizdim jer je hitno (oprostite na izrazu) i nije mi nista jasno...zovem sluzbu za korisnike da bi mi rekli da je za uspostavu poziva potrebno najmanje 1kn...i to radi njihovih laksih sredivanja minusa na racunu...
Razocaran sam, zar nije 0800 besplatno?????????? bas me briga za njihove minuse, nasao sam tele2 i zvao sa 0,01lp na racunu, sto mislite imaju li oni broblema sa minusima tjekom zvanje besplatnih brojeva?
Pa zar nije 08009000 besplatno samo s fiksnog telefona?
jer t- com i t- mobile nisu isto
There are no shortcuts in evolution.
U čemu je toliki problem...bio tebi račun na 0 ili 1 kn razlika je ubitačno mala.
Nadoplati taj račun i finito...koji se .....uzrujavaš toliko.
Ne sjećam se kad je meni račun zadnji put pao ispod nekih 5 kn.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kupio sam bon, naravno...nepravedno je to da vip i tele2 to omogucuju a simpa ne...besplatni 0800 je i za mobitele, da
Nećemo se petljati u njihovu politiku vođenja kompanije, jer nismo dovoljno informirani zbog čega je to tako.
Vjerujem da si neki od programera i da ti se netko javi sa ovakvom pritužbom nakon što si tjednima radio sa ostalima na tome sustavu da ga optimiziraš mislim da bi ga stjerao u rodni kraj.
Zato, ako nemaš daljnjih argumenata ova tema je![]()
Bookmarks