jesu li već nekoga spojili?
kakav je paket flat 128?
sada sam baš pogledao, to je AMIS DVA U JEDNOM ?
za 167kn plus pdv, za flat i 60min besplatnih razgovoara ?
Evo da malo napišem o Amisu Dva u Jednom osnovni paket 1024/256, instalirali je u utorak (Jarun, Staglišće), po Carnetu brzina downloada se kreće 1.84 Mb/s, 1.77 Mb/s i 1.87 Mb/s!
Router TW100-S4W1CA mi se nešto posvadio sa Speedtouchom pa dok ne skužim u čemu je problem umjesto njega sam morao staviti jednu mrcinu od 16-port switcha koji mi je skupljao prašinu doma.![]()
Inače korisničkoj podršci je dovoljno poslati jedan emajl, zovu nakon par minuta i više ih se ne možeš riješiti - zivkaju svaki dan da pitaju jel sve u redu, da li još ima nekakvih problema...![]()
█ Vojska.net - Besplatni modovi za PC igre, vojna povijest i druge gluposti.
█ IvanBajlo.com - web savjeti, kako se prijaviti na Google, Sitemaps, Adsense trikovi
█ Svijet fotografije - sve o fotografiji, digitalnoj, klasičnoj, foto savjeti itd.
Kakav je ping i brzina prema inozemstvu i kakva je kvaliteta zvuka kod telefonije,jel imas jeku?
Sretnice![]()
puno me pitaš, znam samo da je sve puno brže nego na DCM-ovom Mistralu i ne moram više blokirati downloade dok surfam![]()
nabacio sam par pingova i tracerta po želji na hr.comp.adsl
prvi dan je nešto šumilo, ali već drugi dan je sve bilo normalno, tu i tamo se javi jeka, ali niš ozbiljno, izgleda da non stop nešto čačkaju pa valjda zato i zovu ovi iz korisničke da vide jel su na pravom putu![]()
█ Vojska.net - Besplatni modovi za PC igre, vojna povijest i druge gluposti.
█ IvanBajlo.com - web savjeti, kako se prijaviti na Google, Sitemaps, Adsense trikovi
█ Svijet fotografije - sve o fotografiji, digitalnoj, klasičnoj, foto savjeti itd.
Bookmarks