jedinu ocitu prednost koju ja vidim je kamera kod k510, sad vi pomozite sa drugim informacijama!Koji ima bolju bateriju, bolji zvuk?neke bitne mane, prednosti?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
da vidim, cvrsci jeovaj k510 mi je nekak plastican, sam cekam da krene skripat, imam oba dva u rukama, ali dvoumim koji poklonit mladem burazu, htio sam l7, ali sad kad sam vidio mob izgleda mi bolje, pa evo trazim neka osobna iskustva, da vidim ima li neke bitne razlike u kvaliteti, ako ne l7 je moj, a k510 ide burazu
Ja bi ostavio L7... Ima veći displey (fizički) i utor za memo karticu... što je po meni veliki plus, jedino što ima lošiju kameru...
Ali ako ti kamera nije najbitnija na mobu, onda L7...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi uzeo L7, zbog već navedenih prednosti, utora za mem karticu, metalnog kučišta, mogučnosti mijenjanja softwarea, ipak je rijedji model nego k510 i meni osobno mnogo ljepši
La donna e MOBILE
l7 ima puno bolji ekran a kartica je veliki plus, ali gdje god sam slusao o njemu i mp3 pjesmama samo problemi: pjesme mozes prebacivat samo preko usb kabela koji moras posebno kupit a jednom i kad napravis to onda imas 5% sanse nac neke slusalice koje ce radit s njim iako mozes utaknut bilo koje stereo slusalice u njega. osim tog moto ima prilicno zbunjene izbornike i nikad nisam skuzio zasto ima po 3-4 tipke za potvrdit, ovisno o o modelu.
k510 ima moj brat, malo je ruzan mob al ko i svi SE jednostavan, zabavan, i ima puno vise funkcija od nekih skupljih mobitela drugih proizvodjaca.
l7 bi uzeo samo zbog mem kartice, inace k510
L7 je puno bolja,jos ako nije brendirana tim bolje.
kvaliteta izrade,utor za kartice,dizajn su na strani L7.L510 je mozda malo jeftiniji,ali to je mala razlika.
L7 je tanka i možda izvana izgleda bolje al ja bi ipak uzeo K510i , ipak je SE ispred motorole debelo
upravo kvaliteta izrade ubija motorolu, iako izgleda cvrsce od k510, l7 mu kvaliteti nije ni do koljena
l7 papa SE..izvrstan je to mob,sharpov ekran i kamera,metalni,rijetki+za jeftinjak si ga dobio,taj si ostavi
ma l7 je u svemu bolji osim u kameri a vec ima k610 s kojim ces slikat...pa cemu razmisljanje...osim ako si dobra srca pa l7 zelis dat burazu i cekas da te netko nagovori na to....
bio nekad oglas...
L7 je je ipak bolji izbor bez obzira na gore navedene negativnosti.ima mana,ali je bolji izbor od k510.
L7 ostaje, k510 ide mladem burazu, ionako je on sretan i sa tim, i ima kabel da si moze prebacivat pjesme sa kompa, tako da alea iacta est!
Bookmarks