mislim da ima vec dvije teme o nokiji n95,ali dobro...
ono sto si vidio u glasniku je obicna patka.nazovi ih i niko se nece javiti.
Ej,
otvorio sam temu o nokiji N95, iako još nije došla na naše tržište.
Malo gledam po netu, i mogu reći da će mob biti predobar.
Biti će zanimljivo vidjeti kako funkcionira GPS na tom mobu,
vjerojatno ima i kartu Hrvatske.....
Zanima me dali zna tko kada bih se mogla pojaviti na našem tržištu ?
Prije 2 tjedna otrpilike sam vidio da ju netko prodaje u plavom oglasniku,
to je vjerojatno neki test model....
mislim da ima vec dvije teme o nokiji n95,ali dobro...
ono sto si vidio u glasniku je obicna patka.nazovi ih i niko se nece javiti.
Tek krajem 3. mjeseca kod nas.
makar ova tema spada u Symbian podforum,malo bih iskomentirao N95: trenutno tehnološki najnaprednija Nokia ikad. UMTS,GPS,5 Mpx kamera,dupli slide,Symbian 9.1... najbolje što Nokia može ponuditi. Dizajn mi je odličan,izgleda moderno,ali ne prekičasto. Jedino što me plaši je eventualna kvaliteta izrade,jer su neke nove Nokije malo posrnule u tom segmentu. Ali opet,mislim da se Finci neće šaliti s uređajem te reputacije i cijene. Jedva čekam da izađe,i ako mi financije dopuste,obavezno ću ga nabaviti. Mislim da je on pravi nasljednik legendarne 7650![]()
ma opet će sve kvrcati,kad primiš..napumpaju mob sa svim živim,ali sve padne u vodu kad ga primiš,ziher sam da će i sa ovim biti tako,po meni ničim neće opravdat tako visoku cijenu..stvrano ne vjerujem da će biti rulje koji će dati 7 somova za mob...
Samo da ispravim, N95 će biti Symbian v9.2.
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
Ja zaista preozbiljno razmišljam o kupnji. Ne vjerujem da će previše škripati, zaključujem po 6280 i n80, ali me je strah baterije. Imam trenutno drugi po jačini baterije Symbian-E70 i baterija JEDVA izdrži dva dana uz razgovor oko 45 minuta i par poruka (Mp3 player me je strah i uključiti).
N95 će imati BL-5C bateriju... Hmmm...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni osobno nevažno,ja i 6280 punim svaki dan![]()
nego na N95 se bojim kvalitete slidea,jer ovaj na 6280 stvarno nije nešto. navikneš se,ali opet...
U Mobisu!
ja ne znam niti jednog tipa koji je pohvalio slide na 6280,ap to je najgori slide mehanizam ikad napravljen...kad zavibirao,kao da će se raspasti..
Ma ništa extra,malo lufta (već gomilu puta opisano na forumu) ali nervira kad ideš isprobavat. isto primijetio i na jednom primjerku N80. pa sad ako Nokia napravi istu glupost na N95,onda stvarno...
što se tiče baterija,mislim da će u ovo čudo ipak ići nešto s minimalno 1000mAh. pogledaj samo trošila... A to da Nokia ne može napraviti dobru bateriju,mislim pomalo je blesavo od firme njihovog kalibra da se ne fokusiraju barem malo na baterije. I politika ugradnje dotičnih je genijalna : ista BL-5C ide u 1600 i 6680. Mislim da će N95 malo popraviti to,valjda su naučili lekciju na N90
EDIT : evo pogledao specifikaciju na gsmareni. Ne mogu vjerovati,950 mAh. očito nisu naučili lekciju
Ma, oni jesu naučili lekciju, ali od nas čine budale. Misliš da bi itko imalo zdrave pameti pustio u prodaju N90 s onakvom baterijom... O čemu pričamo.
Naprotiv, uopće ne mislim da će baterija N95 trajati dulje od 1 dana (ako i toliko).
U Mobisu!
malo je symbiana s trajanjem baterije tri dana.![]()
čuo sam da će oko 900eura biti cijena, a da baterija bih trebala trajajati uz prosječno korištenje oko 2 dana - što je solidno s obzirom na ekran od 16 milja boja))
gledam na newsima prodaje ju jedan tip za 950eura
900€ ce kostat u ducanu ali sigurno nece na crno...
Razgovarao sam sa frendom kaj prodaje mobitele i to i cijena će mu biti negdje 600-650 eura
Ja ga možda kupim sad kad malo bolje proučim N93
taj mobitel ne vrijedi 1000 €
to su skoro 2 prosječne hrvatske plaće. A što dobiješ s njim GPS kameru od 5 megapixela(koja se nemože usporedit sa digitalcom od 5 megapixela)
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ekipa, sve je to porez na bedake...pa koliko zapravo taj mob košta? ma daj, gluposti....ja si glavu režem ako production line košta 80 eura- govorim o sirovim komponentama, 1000eura, vjerovatno i bude koštao, ali za to kupim VRHUNSKI mob, PDA nav. sa SirfStaromIII, i još mi ostane ohoho love. Bačen novac.
A što se tiče baterije...pa ste vidli veličinu ekrana, pa gps, pa sve ostale gluposti u njemu? sve kasj je ispod 1500 mah ne prolazi
koji uopče gps čip ima N95?
treba cekati da se pojavi.ova nagadjanja o trajanju baterije su potpuno beskorisna.mozda nokia i iznenadi.![]()
Bookmarks