probaj se zaliti da ne radi vise. ja sam promjenio vec 3 wlan adaptera i svaki sam dobio besplatno pod garanciju. probaj, nemas sto izgubiti
Imam kasda adsl modem koji je pregorio, nemojte me pitat zašto, valjda usljed promjene napona jer mi je izbio limitator.Uglavm da li se taj adsl modem može kupit posebno i po kojoj cjeni ? Jer da se žalim T comu neće mi priznat , sigurno.
probaj se zaliti da ne radi vise. ja sam promjenio vec 3 wlan adaptera i svaki sam dobio besplatno pod garanciju. probaj, nemas sto izgubiti
iPhone 5s 16 GB
samo reci da je od groma pregorio i uvazit ce
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nemoj ti njima nista reci, samo im javi da ti ne radi pristup internetu i pravi se blesav![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kao što su prije rekli- pravi se blesav da se to odjednom dogodilo i dat će ti novi, meni se prolio sok po modemu i kak ima gore rupice sve je ušlo unutra ja sam ga posušio ali nije pomoglo pa sam ga doneso u t- centar i za kojih dva tjedna sam dobio novi pod garanciju
There are no shortcuts in evolution.
Meni je dok sam imo ISDN spržilo ga dva puta i svaki put su mi đabe novi ugradili,ništa te ne košta da probaš
Ja sam se zalio na moju staru Kasdu modem non stop je prekidala , a na normalnom paketu sam(tj. mislim nisam kad sam uzima DSL naruciva WLAN..) a ja dobio novi SE555 WLAN modem![]()
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
reci da ti neradi internet i dobit ces novi modem simple![]()
ovdije ces nac modeme...nisu bas jeftini....bolje zovi 08009000 HGspot katalog
After all...
ako si jos u garantnom roku ( godina dana cini mi se ) dobit ces dzaba novi modem od t-coma. ako nisi, sam ces morati uloziti u novi.
Meni je prošle godine riknuo modem i dobio sam besplatno novi, iako je starom već prošao garantni rok...nemoj se zaletavat sa kupnjom novog, nego nazovi T-Com, možda se nekaj da srediti...
Bom Chicka WahWah
ja ti mogu prodat siemens usb adsl modem..ako hoces javi na pm. poz
Malo off topic; jel bolje uzeti HT-ov adsl bez wlana pa poslije kupiti wlan modem (ako da, koji?) ili doplatiti onih 99 kn za bežičnu vezu?
Nije ovo za mene ...
Pa ako potpisuješ ugovor (vjerojatno),onda ti se isplati jer dobar WLAN router i USB adapter/PCI WLAN adapter koštaju cca 1000 kuna (preporučio bih ti ove firme : Cisco,D-Link,Linksys i od Siemensa SE555,kod mene ima odličan signal nakon flashanja novim softom). Ako misliš ostajati kod T-Coma i ne prelaziti na Optimu ili Vodatel,onda ti se definitivno isplati
Novi Kasda Combo modem košta oko 490kn,a ima i popust na plaćanje dojednom.Za ostale nisam baš popamtio cijene.
Radije kupi D-linkov modem za otprilike iste novce, kvaliteniji su uređaji od "gazde" a uz malo truda i znanja nije ga problem instalirati i ubaciti sve postavke...
Telekom bi trebao promijeniti modem, ja sam svoj spalio vlastitom greškom i zamijenili su mi ga...
Bookmarks