Imaš sve pod "motorola superthread".. većinom ti je tu sve generalizirano tj. svi ovi modovi se mogu primjeniti na razne motorole... I koliko ja znam nemoguće je staviti sms report da je stalno uključen..svaki put kad šalješ moraš uključivat...
Prvo se ispricavam ako vec postoji ova tema,u kom slucaju neka modovi ovo brišu.
Dakle radi se o tome da imam L6 i želju da ju malo "personaliziram".
Pokušao sam sam nauciti nešto o tome,ali buduci da je ovo prvi put da radim nešto ovakvo...sve to me jakoo zbunilo.
Bio bi zahvalan ako netko zna gdje ima neki tutorial( relativno jednostavan)
Ili linkove unutar foruma na kojima je objašnjeno što i kako napraviti..
Bilo bi lijepo da saznam kako maknuti one glupe wallpapere i i melodije koje je T mobile nagurao u nutra,kako ju uciniti drukcijom od ostalih,može li se kako staviti da mi je uvijek ukljuceno izviješce o sms-u...ma imate ideju što tražim.
Unaprijed hvala![]()
Imaš sve pod "motorola superthread".. većinom ti je tu sve generalizirano tj. svi ovi modovi se mogu primjeniti na razne motorole... I koliko ja znam nemoguće je staviti sms report da je stalno uključen..svaki put kad šalješ moraš uključivat...
ajde da ti pomognemo. svi smo inače zbunjeni kad kupiš novi mob, skužiš da imaš kabal i hoćeš ga spojit sa kompom i moddat (a još nisi ni prešao sve opcije na samom mobu) pa ni sam od uzbuđenja neznaš šta bi!
Ajde redom, koje te funkcije zanimaju i što bi volio imati a da tvoja motorola nema trenutno?
Imam ti ja jedno jako lijepo rješenje ako hoćeš malo zadiviti ženske i možda nešto zbariti....
zna li itko imas li za L6 nekih novih monster packova, drm-ova, osobitno skinova taj mobitel..... skinovi nemogu ici od vecina motorola jer je rez. ekrana 128*160 ja mislim! ispravite ako grijesim????
pa ako netko zna moze reci gdje se moze pronaci te stvari koje trazim.... hvala ljudi ako pomognete....
Zadnji uredio Inovator : 25-01-2007 u 20:53
Ja ti znam dosta toga, jer (nažalost) imam motorolu L6..
Skinovi, MP i drugo možeš naći na modmymoto.com pod download..
Prvo se registrirat..
skinove L6 ni ne podržava! pogledaj na www.motox.info forumu, možda ima tamo. konkretnih izmoddanih flasheva nema.
kakvi skinovi? otkad L6 podržava skinove?? mislim da su tu samo u igri color sheme i promjena ikona pa daju efekt skina?!
Zadnji uredio Inovator : 25-01-2007 u 20:53
ma i icone bi bile ajmeeeee super da se mogu promijeniti... pogledat cu tu stranicu pa cu malo prosvrljati i naci nesto pametno za L6..... hvala ljudi....!!!
tu smo da pomognemo...
Ajd kad smo tak dobri, GoGs ti je još nešto zanimljivo pronašao...
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....hlight=skinovi
Uživaj
Hvala na linku za modmymotoJedino što me još zanima a nisam riješio je gledanje videa. Postoji li neki program koji ga stavi u fullscreen? Nešto kao ono što ima na Sonyericcsonima?
Nažalost još ništa..
e pa mislio sam to sve što ide pod funligth.pat
Meni je to još dobro, a davno sam napraviosamo sve manje koristim, ali je ludo
![]()
dobro, da sada nebi išli previše u OT
Ako @Qua nezna što je to, ima u motorola superthread-u..
A ako želi vidit kako to izgleda, mogu snimit..
Hvala na pomoci...sve sam više manje uspio srediti i Moto ja zvjerka![]()
Još bi mi samo trebala pomoc oko vip postavki za mms ili gprs...ovi u SZK supa ako netko zna nacin da to obavim drukcije neka mi kaže
![]()
jer imam 2 mms koja cekaju da ih preuzmem a sa moiddanjem zam izgubio postavke
sa vip portala si može poslat postavke. Mislim da nema tog modela, ali bi mogle radit za neku drugu Moto? V3 ili v3i ili tako neku?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Probati cu to sad...ali neznam zašto kad mi je žena iz SZK slala postavke..prvo mi dodju one pa tek poslje pin za autorizaciju
edit;
probao sam postavke za v3 i kad krenem instalurati kaže mi da prelazi profil i da nemože dodati
Zadnji uredio Qua : 13-03-2007 u 23:50
Onda odi u profile pa obriši koje možeš. Ako ne ide, s moba obriši file /a/websession tamo su zapisane te stvari (backupiraj ga prije brisanja!).
Pin ti je uvijek isti: 38591
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ikonice se mogu promijenit, znam da sam ja to napravio prvi dan na l6... mislim da sam samo ubacio mma file-ove.
Bookmarks