Sorry, moja greška, mislio sam na silikonsku navlaku kakvu ima frend na k750 a ovo je plastična, slično izgledaju. Uglavnom danas sam bio u Crazy shopu i uzeo taj crystal case i zadovoljan sam, mob dobro izgleda i dobro je zaštičen, a deblji je 3mm, ali to se baš i ne primijeti jako.
PREDATOR
da li crystal jacket čvrsto prilegne uz mobitel ili mobitel "pleše" u tome?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Pitanje:
Narucio sam sad taj crystal jacket za e900, to bi mi onda trebalo doci u ponedjeljak??? Sta ako od toga ne bude nista? Jel sigurnije jos i nazvati ili ce i ovako sigurno doci... Ajd molim komentare od ljudi koji su vec tako narucili...
Pozdrav![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ma ne brini se,doci ce.Ja sam naručila i dobila za 2 dana,sve je bilo ok.Nisu takvi da prevare ljude,njima je vazno da zarade.![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ok... Hvala... Narucio sam, pa me zanimalo hoce li to uopce stici...
Pozdrav svima...![]()
http://www.crazy-shop.com/vijesti.as...TRGOVINA&id=39
A ja u Osijeku![]()
Zadnji uredio VuKi : 19-01-2007 u 16:25
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo moram priznati da je crystal jacket stvarno dobra stvar (iako sam ga zamisljao malo drugacije, ali dobro)... dobio sam ga, upravo sad... ali izgrebanog... (haha)... Odmah nazvao crazy-shop i lik mi rekao da ce odmah poslati novi bez ikakvih problema (rekao je da imaju nekoliko takvih - izgrebanih, i da nije primjetio kad je slao)... Svaka cast, u takvoj se trgovini isplati kupovati, ako je netko posten, nije steta dati i koju kunu vise...
Svake pohvale crazy-shopu...
Pozdrav
jel se može to skidat ili..?
kak misliš skidat?? tko bi to stavljao da se nemože skinut??![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
ma stavljaš i skidaš kolko hoćeš, sastoji se od dva dijela
evo primjer: http://www.crazy-shop.com/slike/velike/000357_6.jpg
http://www.crazy-shop.com/slike/veli...0-000656_1.jpg
pitanje...problem kod svih k750 je da jojstick kaze baj baj jer se po hlacama navlaci...da li ima taj problem i sa kristal jacketom ili da se zaletim ga danas uzeti
nema potpisaaaaaaa
odi i uzmi, nebudeš propao za 40kn![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ta trgovina Vam je Iza shopping centra u Preckom tako da znate.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Onda ga prodaj i kupi se w810i koji nema problema sa joystickom
irena...ti mora da si jako pametna...
no da se vratimo na temu...bio sam u krejzi šopu jučer...nema kristal jacketa, naručeni su no ne zna kad ce doci, stavit ce obavijest na webu kada dodju
ima onaj silikonski, i to jedna jedini zadnji, navukao ga na mob i iskreno meni s enimalo ne svidja tako da ga nisam uzeo...no ukusi su drugaciji..frendu je super...
nema potpisaaaaaaa
Ti mora da si jako pametan
Crystal jacket je ok,pricekaj dok ne dobiju.Nisi tu da vrijeđaš![]()
pa ne bi valjda zatvorila moju temu irena?
ovako,danas sam isao kupit taj cristal jacket,jedva sam nasao taj ducan jer sam s drugog kraja grada a zaboravio na netu provjerit adresu i di se nalazi,al ok raspito sam se i neki klinci mi tamo obajsnili...uglavnom jucer sam htio ic uzet za k750 al danas uzeo k800 pa sam uzeo jacket za k800...dojmovi: jeb** ne izgleda nista nabrijanije mob nego malo ruznije,moze se stavljat i skidat bezbroj puta...a dali je korisno? svakako...cuva ekran besprijekorno,cuva i poklopac kamere da se ne rasklima u đepu...vrlo korisna naprava,necu je nosit stalno,al ponekad kad mislim da bi se mogo dodavat s mobom i slicno,kad idem pit van i to da ga zabunom ne siknem u grmlje i izgrebem ekran...svakako preporucam zbog zastite... usporedba sex: ko da je**te s kondomom ,znaci losije al sigurnije![]()
![]()
![]()
bio nekad oglas...
Bookmarks