Prije godinu dana sam kupio joystick za PC,i uz njega sam kupio i još jednu malu "kutiju" na kojoj su se nalazili utori za kabele/USB stickove na kojima se nalazi USB utor.Uz kutiju je došao i jedan kabel na kojem se jedan kraj spajao na USB utor na PC-u,a drugi kraj kabela na kutiju. Nakon nekog vremena sam skužio da je jedan kraj tog kabela isti kao i kraj na punjaču V360V.Zatim sam spojio kraj sa USB-om u PC,a drugi kraj spojio u V360v i na kompu mi se pojavio removable disk, tj. u tom disku se nalaze svi podaci(slike,melodije,video...) sa mobitela. To je značilo da sa kabelom možeš spojiti mob sa kompom. Kabel sa kutijom je došao oko 30-ak kuna.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ka da si ti zna za to, da su svi znali,nitko ne bi ni kupova originalni kabel,i nemoj mi stavljat te smajliće.
Takav kabel je onaj koji na jednoj strani ima normalan USB a na drugoj MiniUSB kao što ima punjač... taj sam kabel dobio sa digitlacem prije 3 g. Meni sve radi super... NEznam zašto ne bi radilo na drugim mobitelima... Kakav original kabel??
imao sam jako davnooo mpx200 .. nemoj se ljutit odmah![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Rijetko neko kupuje original kabel jerbo ih ima kao dodatak s npr. digitalcem kao u mom slucaju a i ako vec kupujes kabel kao neki ljudi koje znam isto tako kupujes za digitalca ili kameru i dodje te 58 kuna (USB kabel tip A-C m/m) u HG-šrotu! Znaci da ga mozes kupiti drugdje i jeftinije
i ja sam taj kabel dobio s digitalcem
There are no shortcuts in evolution.
pa kako ti nebi stavljao te smajliće kada si ti napisao da si otkrio da dolazi miniUSB kabal sa v360 što je opće poznato, a ovaj forum i teme o v360 ne bi imale smisla da to šta si ti "otkrio" nije bilo opće poznato.
Nemoj se uvrijediti, ja vjerujem da si ti samo htio pomoć pa te drugi idu ismijavati. No da si pročitao dvije bilo koje teme o v360, skužio bi da se ništa ne može bez tog kabela...
I da, tema je otvorena da se raspravlja o onome što naslov kaže. ako nije prikladna, moderator će je ili zatvoriti ili izbrisati. Tako da se suzdržite komentara i ne ismijavate čovjeka!
ja sam dao za kabel 30.00 kn i radi savršeno u ivanić grad kod semafora ( jer i ima samo jedan semafor : ) )
|\/|0T0r0La
Nisam znao da baš svi znate za to,ali bez obzira ne znam zašto se tu pravite pametni i stavljate smajliće,ako nemate šta pametno reći,nemojte ni govoriti/postati.
a daj frende, pa 99% broju forumaša je ovaj tvoj "trik" provala dana.
može ići u rubriku "biseri foruma"
To je kao da si na među ljudima koji nabrijavaju aute rekao da imaš trik, npr. ako staviš aluminijske felge auto će bolje izgledati
pusti nas da se malo smijemo, što se odmah ljutiš.
ajde, nemojte više zezat čovjeka...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ovo bi moglo u Smeće
Šta kažete modovi ?
evo ja se ispričavam prvi ako sam ga povrijedio, ali šta kad je smiješno
kakvo smeće? zašto? dečko je otvorio temu i u njoj se raspravljalo o kabelu, gdje se može nabaviti i koliko košta. ja mislim da su to prilično dobre informacije!
U ovoj temi treba pobrisati sav offtopic uključujući i ovaj moj post jer je i on spam.
Bude to naš dragi moderator Inovator rješio, ja vjerujem.![]()
Decko je samo htio reci da ne morate koristiti originalni Motorola kabel, nego da mozete i zamjenski. Nije znao prije, pa sto sad? Htio je pomoci, a svaka pomoc je hvale vrijedna![]()
OK, svi ste se malo zabavili,hvala svima koji su razumjeli šta sam htio reć,sad lockajte temu i gotovo.
Bookmarks