Žalim vas, morate birati
Nama je bilo jednostavnije, svi u JNA i gotovo.![]()
LoL. Ja eto nemam nista korisno kontribuirati temi, ali eto ne znam. Znam samo da pare ne treba mjenjati za "disciplinu" i "obuku", jer se iste mogu (kao sto to Zerobravo kaze, barem za obuku) nauciti usput.
A sto se tice pitanja sluzenja vojnog roka te casti i odanosti domovini svi znamo za sljedecu frazu: "If cause is right, people will fight!"
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Žalim vas, morate birati
Nama je bilo jednostavnije, svi u JNA i gotovo.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo sad malo sa starim pricao..
on je bio u vojsci 13 mjeseci u Makedoniji... i to od 2 mjeseca do 3 mjeseca sljedece god
nakon 11 mjeseci prvi puta je dosao kuci..
i 2 dana bio kod kuce, a jos 3 dana putovao opet tamo nazad..
i nakon 2 mjeseca se vratio...![]()
...evo, ja za 20 dana gotov - konačno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
vojska nikako nebi smjela biti obvezna buduci da JE TO PRISILA DRZAVLJANA OVE DRZAVE DA SVOJE VRIJEME koje je potrebno i za druge stvari odradi za nju....Di su tu ljudska prava??? To je prisila... Drzava bi trebala smislit druge nacine za nacionalnu sigurnost a ima ih...kolko oces....
iskerno, nisam bio u vojsci no smatram da da ne mogu naucit nista korisnije od sredivanja svog zivota sad u ovim godinama...
After all...
evo ga, došao i taj dan
[special for sodom]
Prihvaćen novi Zakon o obrani koji je na sjednici obrazložio ministar obrane
ZAGREB - Od 1. siječnja 2008. u Hrvatskoj vjerojatno više neće biti obveznog služenja vojnog roka jer novi Zakon o obrani, koji je danas prihvatila Vlada, propisuje mogućnost suspenzije vojne obveze, te uvodi mogućnost dragovoljnog služenja vojnog roka.
više:
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan...i_rok,67541.jl
od 1.1.2008 nema vojske...
samo mi se čini da će smrznut ne skroz ukinut... no otom potom
Seriously?
naglasak na mogućnost! ovo je dio predizborne kampanje, vrlo je moguće da se stvari promjene nakon 11.mj. a osobito ako ne uspije stvar sa NATO-m
...ali zato oni koji su bili na novačenju moraju ići......znači, samo ova djeca od 16 pa nadolje neće ić...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks