za takav mob stvarno neznam,ali iz perspektive kupca duplo manje
Evo, do sada, doslovno nitko mi se nije javio za Nokiju 6080. Možete mi kazati koliko bi bilo pametno tražiti za taj mob. Kupljen je pred par dana u Mobis-partner dućanu za 1600kn, nezaključan, nebrendiran.
Pokušao sam ga utopiti za 1200kn, ali ne ide. Mob nema proširivu memoriju, ima svoje cca 3.5MB. U biti ne znam što to na njemu košta 1600kn.![]()
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
za takav mob stvarno neznam,ali iz perspektive kupca duplo manje
ne vrijedi vise od 700kn.
moby jel su oni tebi krivi mob poslali(mislim da si to rekao u jednoj temi)
Ne. Ovo se događa kad starije šalješ u kupovinu! Imao sam nekog posla i nisam mogao u T-Centar, pa sam zamolio ujnu da ona pođe kupiti mi Nokiju 6070 u Simpa paketu. To je nekih 800 kuna.
Kad ona se vraća dosta kasnije, nosi VIP vrećicu i vadi mi 6080 i račun na 1666,00kn. E, tada sam popiydio i to možete misliti kako!!!
Mislim, mob jest otključan, nema problema s otkodiranjem, ali 1700kn za mob koji nema gotovo ništa od funkcija... Bokte!!!
U biti, ima samo dizajn jer podsjeća na nekakvog križanca Nokije 8910 i Čokolade, ali meni dizajn sada ne igra ulogu.
U Mobisu!
e ****** valda si izvukao kakvu pouku iz toga,gle bolje ga pokloni nekoj voljenoj osobi jer tesko ces dobiti 800-900 kn za njega
Pa zar ga ne možeš vratiti i zamijeniti za nešto drugo? Ako imaš račun mislim da bi ti trebali to napraviti...
Što kazati u dućanu? Da mi se mob ne sviđa?
Zvao sam istu večer, bila je neka djevojka, nova, kuži se u mobitele ko ja u atomsku fiziku i ponudila mi je da kao dođem sutra dan kad joj bude šefica jer je nitko do sada nije ništa slično pitao.
I što da radim? Još da završim na naslovnici kojih novina.
E, a lako da sam se pomirio sa sudbinom! Taj mob je u biti smeće, posve isti kao 6070 samo je 6070 duplo jeftinija pa ne možeš kazati da je previše love (mislim na Simpa paket).
EDIT-jedan tip se zakačio za 6080 na Kupuprodaj netu. Nudi mi u zamjenu SE k600. Što mislite? Meni osobno se taj SE ne sviđa, jedan od rijetko hiper-ružnih mobitela IMO.
Zadnji uredio Moby : 21-01-2007 u 16:20
U Mobisu!
Pa sigurno ti je puno bolji nego Nokia, sad sve ovisi u kakvom je stanju.
On bar ima 1.3 MP kameru, BT, 3G... A ta Nokia je obični Low-end mobitel. Možeš ga malo koristit, i onda ga prodat.
Njega ćeš sigurno prije prodat nego Nokiu.
Stavi ga u plavi oglasnik za 1000kn, jer što više cekaš, pojavit ce se u paketima za neku jeftinjavu i samo ceš popušiti pare.
Druga opcija je da ga koristiš što duže tako da bar malo kompenziraš gubitak.
To mi je drugi mobitel. LOL ako ga nastavim koristiti sadašnjim tempom, mogao bi izdržati i do 10 godina... Naime, u ovih 10 dana samo sam je jednom napunio. Još stoje 2 crte, dakle pola.
Vidiš, ova je dobra za Plavi. Još tamo nisam stavio oglas.
EDIT-evo stavih. Sad samo da se netko zapali za oglas...
Zadnji uredio Moby : 21-01-2007 u 17:46
U Mobisu!
Kako got okreneš, gubiš 600kn.Ali što je tu je.
gubi vise od 600kn.pa ne moze taj mob vrijediti 1000kn(bez uvrede)![]()
za 1000 kn uzmes masinu od moba a ne 6080 koja nema ni ljepote ni funkcija
U Mobisu!
ja sam ju vidio uzivo i nema mi ljepote i stvarno neznam sta na njoj vrjedi tolko novaca
Ne kužim ni ja. Brijem da je do izgleda jer sve drugo je potpuno isto kao na 6070.
U Mobisu!
nema potrebe za prepirkama.jednostavno ne moze vrijediti te novce,ipak je to malo poboljsana 6070.![]()
Da smanjim cijenu na 850 kuna, bi li otišao mob?
U Mobisu!
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ma, još ćemo se sažalijevati sada...
Ne, k600 mi je preružan mobitel da bih mijenjao 6080 za nj. Mislim da 850kn nije loša cijena.
U Mobisu!
probaj sto vise spustit cijenu ili zamjenit za nesto
ako dobijes 700kn,dobro je.tesko je ocekivati da dobijes 850kn.![]()
Bookmarks