žalosno i jadno...
Situacija je sljedeća:
Kupio sam Nokiu 6280 u T-Mobile centru u Čakovcu. Nakon dva-tri tjedna korištenja počeo me zezat klizni mehanizam (zapinjao) pa sam 03.01.2007. odličio poslat na servis (i usput reko nek mi stave novi soft kad je već tamo). Znam da j rok čekanja 15 radnih dana pa nisam radio pritisak do jučer (22.01.2007). Kad mi se niko nije javio odlučio sam da nazovem ja njih - kaže mi tamo da neznaju, ali da će poslat mail da vide šta je i di je zapelo. Zovem ih danas - kaže mi da neznaju i da nisu dobili odgovor i bla bla. Grrr...popizdih na to, reko gamad nesposobna idem ja zvat u Mobis. I zovem Mobis - kaže tamo da je taj mobitel stigao kod njih 18.01.2007 (!) i poslan 22.01.2007. u Čakovec. Eto, za minutu sam dobio informaciju koji ovi t-kreteni ne mogu 2 dana + saznao da mi je mobitel od 3.1.-17.1. ležao negdje (vjerojatno u t-centru) i skupljao prašinu...ili ko zna šta drugo!
Eto, sljedeći put ću rađe sam u Mobis to odfurat nego ovim kretenima nesposobnim dati u ruke. Još uvijek mi se nisu javili i čekam - trebalo bi to danas doći u Čakovec. Iako je rok čekanja 15 dana, mislio sam da to nema šta trajat duže od 5 dana (što na kraju krajeva i nije), ali eto gospoda iz T-M-a 2 tjedna nisu mrdnuli K. Evo morao sam olakšati dušu, ali ujedno i savjetujem da ne kupujete mobitele u T-centrima i ne šaljete ih tamo na servis! Mobisu svaka čast!
žalosno i jadno...
15 dana ti je rok kada ga zaprime u ovlastenom servisu.Zar mislis da ce u T-mobilu slati samo jedan telefon na servis?Oni cekaju da ih se par skupi pa ih posalju njihovom sluzbenom postom![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da, obično u velikim firmama skupljaju mobitele po nekoliko dana i tek onda šalju (gledaju i oni uštediti).
Ubuduće, plati poštarinu cca 30kn da ti to dođe u Mobis. Poslije ti oni iz Mobisa uredno vrate mob o njihovom trošku. Ja sam samo jednom slao preko T-Centra, tad su još bili Cronet i isto čekao 2 tjedna.
Vidim da se neke stvari nisu promijenile.
BTW-samo da kažem, kad god bih slao preko VIP-centra, mob bi mi vratili u roku 7 dana.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja sam preko VIP-a cekao 15 radnih dana, a sad me strah poslati mob preko t-mobilea ako mi joystick ode.
iPhone 5s 16 GB
Ne želim glorificirati VIP, ali nikad dulje od 7 dana.
A, čuj, možda je najbolje ili poslati o vlastitom trošku ili ako si dobar s nekim iz dućana koji prodaju mobove pa bi tom logikom morali i slati pokvarene na servis, da probaš.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Svakako je najbolje učiniti sve u vlastitoj režiji ako ne žeilš čekati 3 tjedna na mobitel...ili osobno odnjeti ili poslati poštom/dostavom (barem šta se tiče slanja preko t-mobilea). Evo mene su ipak jučer oko 16h zvali iz t-centra da je mob stigao, ali čekao sam 3 tjedna na njega.Osobno nikad više!
mislim da se više isplati poslati mob o svom trošku,ušteda vremena i živaca,ali oept postoji rizik da fon u pošti bude oštećen ili ga "pojede mrak"...
Uglavnom,ja uvijek sam nosio mobove u Siemens i Mobis (ok,ja sam iz ZG pa mi nije bed),tako je najbrže i izbjegneš ove nesposobnjakoviće u T-Comu i vip-u
malo ot pitanje: ali moze ovdje komentar http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34940 ...također je u vezi garancije pa me zanima dal garancija vrijedi ovako bez racuna sigurno jer inace bi rađe mijenjao mob s novim s racunom,al ako vrijedi 100% onda odlicno...isto me brine jojstick a ovo od 2tjedna je fakat banana...znaci mobis je jedino pravo rjesenje...
bio nekad oglas...
ma mrzim uopce nositi mobitele u servis negdje da ga salju,hvala bogu nisam imao problema velikih sa kvarovima,ali i ono sto sam imao mi je dosta da probam mobitel srediti negdje u rodnom gradu,samo da neide dalje
mobis je ok...ja svoj mob uvijek nosim sam,je..š ove u centrima,ides sam das ga tamo pa si siguran i gotov je zacca. 3-4 dana
jos su mi i ponudili zamjenski ali nisam uzeo![]()
Ivica
a npr. da ja sam saljem postom u Electromagic, za koliko bi mi stiglo, i tko placa postarinu?
iPhone 5s 16 GB
nazvat cu ih sutra pa vidjeti. ipak je ovako brze nego preko t-mobile ili vipa
iPhone 5s 16 GB
ma znam, a moj stari K750 su slali cak u Split, a ne u ZG koji mi je blize. Mislim da cu ipak poslati sam postom u ZG
iPhone 5s 16 GB
Imao sam ja sličnu stvar u vipu...
Prije oko pola godine!
Odfurao sam mob na servis (garanciju je imao još 2mj) i rekli su da je riknuo soft. i da su ga promjenili da bi meni mob za dva dana opet počeo rikavati...odfuram ga ja opet...oni kazu opet ista stvar(ko fol ga poprave) i ja ga uzme i ono opet počne rikavati,PO TREĆI put ga nosim na popravak i pizdim da mi nisu popravili mob,žena isto više nezna šta će i kaže da oni tu nemogu ništa kako su svaki put mob zadržali 2tj. blizio se i kraj garancije pa sam htio novi uredaj ak mi nemogu ovaj popraviti,ali su nekak zavlačili i istekla je garancija,a oni tu kao nisu krivi...istina da je mob šrot od siemensa cxv70 i da se neda popraviti kad neš rikne,ali mislim da sam zaslužio zamjenu za uredaj ako ga oni nemogu popraviti! mamicu im njihovu
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
evo ja odneo K800 u t-mobile, salju ga u ponedjeljak, napisao pismo i obrazlozenje preko cijele stranice svakog kvara u njemu i zahtjev za novim uredajem. I dobio zamjenski Sony Ericsson D750![]()
iPhone 5s 16 GB
Samo oni koji imaju vremena ili nemaju drugu mogucnost nek se zafrkavaju sa predajom u t-mobileu vipu i sl, ostali ako je ikako moguce nosite sami uredjaje u ovlasteni servis.
Puuuuno ucinkovitije
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks