Ako ti kamera stvarno nije bitna, onda je dobra i N70... Mob je sasvim Ok!
N73 ima bolju kameru (3.2MPx) i veći displey (rezolucija) i malo bolju bateriju...
Ja bi rađe kupio N70 i za razliku bi kupio GPS reciver...![]()
Vidim da se dosta raspravljalo o ovoj temi....ali nikad dosta
Produzujrm pretplatu na T-mobileu pa mogu dobit N70 za 300kn a N73 za 2700 kn, sad me zanim dali N73 vrijedi tih para, dali je stvarno toliko bolji od N70.
Imam w800i i 2Mpx sasvim dosta sto se tice kamere, ionako nekoristim, znaci kamera nabitna. Buduci mob bi koristio za navigaciju ostalo nista zahtjevno e da i e-mail poruke.....
Molim savjete
Ako ti kamera stvarno nije bitna, onda je dobra i N70... Mob je sasvim Ok!
N73 ima bolju kameru (3.2MPx) i veći displey (rezolucija) i malo bolju bateriju...
Ja bi rađe kupio N70 i za razliku bi kupio GPS reciver...![]()
Vjerojatno su novije verzije n 70 bolje od one moje prve koja se ljuštila i klimala, već je uhodan mob. A n72 je relativno nov mob, tako da ga čeka slična sudbina vjerojatno.
Ako vsi već zapeo za ta 2, onda n70..
osobno bih uzeo N73,radi većeg i boljeg ekrana,te novije verzije Symbiana. onda ne moram mijenjati mob par godina. N70 pobjeđuje jedino u cijeni,sve ostalo je na strani N73
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
n70,mislim da n73 ne vrijedi te novce,a posto vec imas w800 a to je odlican mob ne isplati ti se dat 2700kn za n73
Uglavnom to me zanimalo, znaci ako je razlika u detaljima, za razliku novaca kupim dobar digitalac, BT reciever imam, radi vec na W800i,
Bit ce kroz 7-10 dana u t centrima ponovno N70, danas sam se cuo sa kolegom iz nabave, tako da nema problema sto se tice toga.....
Hvala na savjetima uzimam N70.
bas tako...uzmi n70,lako ju prodas ako ti se nece svidjet i ostavit si w800i....
mozete li jos samo reci otprilike koliko traje baterija, nisam neki zahtjevni korisnik,
15-30min razgovora dnevno, 10-ak sms-a i 10-ak slika tjedno, bez mp3-a.
Tim tempom ti baterija možda izdrži dan ipo - dva... možda čak i malo duže... ali nemoj čuda očekivati, jer troši više bateriju od W800...
Ali zadovoljava...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kak je n70 300kn?di to...koji uvjeti pretplate?
N70 definitivno vrijedi para, n73 po meni baš i ne. Sad je jako bitno da li je 3.2 ili 2 mpx, meni ne,ako hoću dobru sliku imam fotić. Moj bi izbor bio n70, 2400 kn je velika razlika
upravo tako, neupućeni se pale na te megapixele, kao da je to najbitnija stvar, stvar je u optici i svjetlosnoj jakosti objektiva koja je više manje ista kod svih mobitela, dakle svaki će pri smanjenom svjetlu davati loše rezultate jer protiv fizike se ne može. Razlika u kvaliteti je u nijansama koje po meni vrijede 100 kuna a ne 2400, frend je za 3500 kuna kupio SLR digitalac sa 8 MPIX koji radi takve fotke kakve nikakav mobitel neće raditi ni za 20 godina zbog sičušne optike.
uzmi k800i, on ima najbolju kameru, to sigurno. Jedina mana mu je što nije symbian
Bookmarks