I meni se isto ćuje kao neki lagani šum na N-70,a nešto slićno mi je i na W-810.Vjerojatno to je tako....Jedino ako je šum iz samo jednog zvućnika onda mogu bit slušalice u kvaru
Primijetio sam da mi zvučnik u slušalici konstantno proizvodi neki zvuk a također isti zvuk je prisutan i za vrijeme razgovora.
Budući da sad ne mogu nazvati servis tj. ništa do poslije nove godine(jer da ga i zaprime ukoliko je neki kvar ne bih ga sigurno dobio u roku dan dva) ako netko zna da li se radi o nekom ozbiljnijem problemu ili je do softwarea? Mobitel sam uzeo neki dan u t-mobileu i imam garanciju tako da s te strane nema frke iako početno oduševljenje telefonom mi je sad nekako splasnulo - nije valjda da sam baš ja naletio na neki neispravan primjerak.
Zadnji uredio blueled : 25-12-2006 u 13:40
I meni se isto ćuje kao neki lagani šum na N-70,a nešto slićno mi je i na W-810.Vjerojatno to je tako....Jedino ako je šum iz samo jednog zvućnika onda mogu bit slušalice u kvaru
I feel the need -the need for speed!!!!!
Baš sam išao probat stavit K700 na uho i ništa se ne čuje, a ni na drugim mobovima. Hm, čudno nešto, uglavnom budem zvao servis poslije nove godine da vidim jel to normalno(iako mislim da to nikako ne bi smjelo biti - jer ako ne razgovaraš zvučnik bi morao biti isključen).Izvorno postao ledeni
Ne znam jel to bilo od početka no u svakom slučaju nisam primijetio, i čuje se to dok razgovaram, mislim da bih u razgovoru primijetio taj zvuk, baš sam komentirao ljudima kako sam zadovoljan sa zvukom telefona - čuje se glasno i čisto.
Molio bih da i vi ostali koji imate N70 napišete da li vam se čuje taj zvuk u slušalici.
ja sam imao n70 i nije mi se to čulo
ako imaš garanciju vodi ga na servis
ja imam N70 iz t-mobilea i nekad prije nego prvi puta zazvoni u slušalici se čuje neki šum(dosta jak) koji taje negdje sekundu, ali zanimljivo je što se taj šum pojavljuje samo kad zovem fiksne linije![]()
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Meni se isto zna javit ali sumnjam da je do mobitela prije bi rekao da je do pjesme koju slusam inace za vrijeme razgovora ili slicno sve 5...da je zvucnik nebi nis radilo tak da mislim da nije to to...
Ja sam krivo skužio šta je na stvari.Mora da je nešto drugo,jer meni se ništa ne čuje dok je iskljućenoIzvorno postao blueled
I feel the need -the need for speed!!!!!
To sma i ja primjetio ali nisam pridavao neko preveliko znacenje. Meni je zujio 3650 i N70 zuji, a cini mi se da je i v3 zujao.... To ti je nutra Zalman koji hladi i zbog toga zuji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pocne zujati kada se svjetlo upali na mobu. I to je Valda tako.
i meni je na n70 zujalo dok je svjetlo bilo upaljeno ... prvo sam mislio da je do softa. stavio novi i svejedno dalje zujao
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Točno tako,kad se svjetlo upali čuje se a kad se ugasi ne čuje se. Ipak budem pitao u servisu jel ok,iako izgleda da je to standardno?Izvorno postao -TOT-
meni slusalice rade ko lude.Sve je ok s njima(barem mojma).I da.Ja kada zovem nekoga meni umjesto onoga tun-tun ja cujem neke druge razgovore onak ko izvanzemaljci?jeli se to ikome pojavlja?sry radi offtopica ali brijem da i to spada pod ovo.I dali su nam ovi debili s 9 planete blize?![]()
![]()
![]()
sala
mery x-mas
meni se nikakav zvuk ne chuje...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Zuji, zuji, i to samo povremeno, kada je upaljeno svjetlo na mobu, naviknes se nakon nekog kraceg vremena...
Kaj kad onda i dal ides u servis,jer me bas sad to zanima![]()
Cudno je to...
meni mob isto zuji kada je svjetlo upaljeno. mislim da je to normalno... tako su mi barem rekli. neko vrijeme me je to zujanje jako živciralo ali sada sam se već navikla.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Poslije nove godine budem nazvao mobis da pitam jel to u redu, ako je tada neću nosit da mi ne čačkaju po mobitelu bez veze.Izvorno postao Negativac
I usput budem pitao za otkodiranje - nešto se prije pisalo po forumu da se N70 kupljen u t-mobile-u može u mobisu besplatno otkodirati. To bi bilo jako lijepo ako se može. Zna netko da li se kod tog postupka otvara telefon ili se to rješava samo spajanjem preko kabela?
Moj N70 radi odlicno i ne cuju se nikakvi zvukovi u slusalici, a ni na handsfree-u![]()
Da izvijestim što je bilo. Odnio sam mob u mobis i ipak je bio kvar. Piše da su izmijenili neki kondenzator - on je uzrokovao prebrzo pražnjenje baterije i zujanje u slušalici i stavili su zadnju verziju softwarea gore te podesili cikluse punjenja i ispitali bateriju - piše da je kapacitet 100%.
Sa tom verzijom softwarea malo je brži, ne značajno ali ipak se osjeti. Pa ako netko ima garanciju od mobisa tj. kupio je mob legalno neka odnese mob da mu stave noviji softw ako želi(pretpostavljam da je to besplatno u garantnom roku) dobiti malo na brzini.
koliko si to platio, taj kondenzator i soft? jesu ti to odmah napravili ili si morao mob ostavljati na servisu?
Imam garanciju jer sam nedavno uzeo mob u t-mobile-u pa me nije ništa koštaloMob je bio tjedan dana u servisu ali to me ne smeta jer je posao napravljen kako treba(prije 2 dana sam ga podigao pa još ne mogu 100% reći ali izgleda da je sve ok sa mobom).
Što se softw tiče nisam pitao ali mislim da je upgrade besplatan ako imaš garanciju od mobisa.
mob sam uzela na crnjaka![]()
Onda ti je 170kn u Mobisu stavljanje softa, ili 50-ak kuna kod nekog lokalnog servisera.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
... tnx![]()
ili mozes sama updejtat za besplatno? citaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
nema softa za moju 3230![]()
Bookmarks