sta se tice ovog zujanja to sam i ja skuzio na svojoj v3 i mislim da je to normalno!Dok je otvoren zuji a kad ga zatvorim nema nista!
Kada stavim aparat blizu ušiju čujem iz mikrofona zujanje (u slušalici je sve OK) , kada zaklopim aparat ne čuje se više samo kada je aparat otvoren, dali je to normalno kod svih v3 ili je nešto crklo, znali li neko o čemu se radi...
...još me zanima dali se može podesiti zvuk kada otvaram v3 da se čuje neka melodija.. hvala
sta se tice ovog zujanja to sam i ja skuzio na svojoj v3 i mislim da je to normalno!Dok je otvoren zuji a kad ga zatvorim nema nista!
nema potpisa
Mislim da to zujanje bude od ekrana. Pričekaj da se ugasi screen, pa onda poslušaj dal' zuji...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
i meni je tak
Izvorno postao BlueDevil
nije, i ja sam mislio sve dok jutros slučajno nisam stavio mikrofon (donji dio mobitel) na uho, stavi pa ćeš vidjeti da dolazi iz onih rupica gdje govoriš :bunny:![]()
![]()
I meni zuji i to kad približim prste tipkovnici ! Možda je ta metalna tipkovnica kriva !
Sve je dobro dok zuji - tako i znas da radi , a kad prestane zujati onda nije dobro. mozda vam to zuji tako da mozete razlikovati mob od kreditne kartice kad je ful tanak?
mistično zujanje ..lolll
zujanje, normalno na v3, zuji samo kad je osvjetljenje tipkovnice ukljuceno![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ja isto mislim da tipkovnica zuji, kad onaj senzor svjetla ugasi svjetlo tipkovnice zujanje prestane. Na 2 v3 black mi se culo zujanje samo kad priblizis uhu ili u potpunoj tisini a na srebrnoj se jako culo i osjetilo se pod prstima ko da lagano struja trese...
display zuji, normalna pojava kod svake V3
TDI macht Spass
Na mojima je 100% tipkovnica zujala, cim se ugasilo svjetlo tipkovnice (zbog onog senzora), prestalo je i zujanje.
Za V3 ne znam,ali na v3x tipkovnica zuji kad je svjetlo uključeno ko luda.
Ma ta V3 bilo koja verzija je u banani. Meni je isto zujalo dok je gorilo svijetlo na tipkovnici i ekranu. Još bolja stvar mi je bila kad se prisloni prst na tipkovnicu, osjeti se kak lagano vibrira, ko da te struja lagano drma...
Bom Chicka WahWah
to je sve normalno, i mene je začudilo u početku..čuje se samo kada je apsolutna tišina.. nosio na garanciju i kažu mi da to tako mora![]()
Zujanje je normalno za RAZR V3,ali ovisi i o flasha razina zujanja s nekim flash_evima jače zuji,s nekima manje.![]()
imao sam v3 i nikad nista nije zujalo, ovo prvi put cujem
meni bi počeo zujat čim bi se svijetlo od ekrana upalilo,još sam mislio da je neka greška i išo kod frenda isprobat jednu drugu v3 i ista stvar,izgleda da im je to urođena mana![]()
Evo otklapam svoju v3x necuje se nista...
radi se o v3Izvorno postao marko_1
zuji samo kad je osvjetljenje tipkovnice ukljuceno
Znam dobro o kojem se mobitelu radi, samo netko je malo iznad naveo sljedece a ja nisam quotaoIzvorno postao zicozg
![]()
Sve motorole serije v3_ zuje na mikrofonu i to dosta glasno.
A jedna pink serija koja je naravno poslana nama na balkan je zujala tokom razgovora u slusalici. A garancije su odbijali uz obrazlozenje "to tako mora"... Pa ti vidi....
zuji zbog svjetla,to mi je frend objašnjavao i točno zašto,ali sma zaboravio.uglavnom,zuji zbog svjetla,kad se svjetlo ugasi,morala bi se utišat i prestat sa zujanjem.
ne znamkako je na v3x,ali obični v3 je svaki takav.
i tipkovnica na v3x zuji
Bookmarks