omg. skroz se je strgal![]()
Jel netko gledao prije par dana skijaške skokove u Zakopanama. Ako nije, onda ovo morate vidjeti, ja sam ostao šokiran, pogotovo jer sam gledao te skijaške skokove u živo.
Jan Mazoch sada leži u bolnici u umjetnoj komi i bore mu se za život...fakat koma!
LINK
Bom Chicka WahWah
omg. skroz se je strgal![]()
uzas, a najgore je ovo kad je klizio i vidi se kako glava skace po snijegu![]()
iPhone 5s 16 GB
Al skroz cudno je pao.. kao da je potpuno izgubio kontrolu.. prestrasno..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Pao je dio na glavu dio na ruku i to je problem, jer ima oštećenja mozga. Točno se vidi kako je nakon pada pao u nesvjest i zato mu glava tak skače dok klizi, jer su mu mišići skroz opušteni...zbilja koma za gledat...
Bom Chicka WahWah
Čudno jer nije to neka visina, cijelo vrijeme prati zemlju sa visine 3 metra.. Problem je bio u tome
što je zračna struja uhvatila skiju i okrenula ju, zajedno s njom, on je izgubio ravnotežu, trgnulo ga je i eto..
Gledao uzivo na Eurosportu....prestrasno![]()
![]()
![]()
Siroti decko...drzim fige da se izvuce![]()
ma odvratno...jadan čovjek
ma izvući će se,budimo optimistični. ali pad je stvarno gadno izgledao,cijeli birc je ušutio
ali stvarnoje strašno onak odma se vidi da je u komi i kak struže omg
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
na iskonusam pročital da je izvan životne opasnosti:bunny:
Jao sada sam vidjela snimku,i jako sam se najezila kada je pao i kada se onesvjestio,jako strasno
Hvala Bogu da je izvan zivotne opasnosti,uh
Nadam se da ce ozdraviti.STRAŠNO!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Vidio sam to.U najmanju ruku brutalno.
jao... ovo je jako, jako... ma nema riječi....
zamislite njegove doma, sto posto su ga gledali na tv-u.... noćna mora...
Nemres vjerovat covjece, strasan pad a i uvijek su mi ti skokovi bili nekako jezivi...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ginu oni ko muhe, na ovaj ili onaj način... Ako ne od pada, onda se propiju. Vele da svi od reda piju, i to ko' veliki. A na pitanje zašto treba samo skupit malo vremena pa se popet gore na zaletište i pogledat dolje. Samo to, ne treba se uopće sjurit ni letit 100 metara, samo pogledat.
Nadam se da bu dečec OK
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma dobro je,samo će oporavak potrajati,a i trebat će vremena da se psiha vrati u normalu nakon ovog
slažem se. već na TV-u,kad vidiš pogled sa skakaone,malo stisnemeni bi trebalo barem 2-3 promila da se bacim dolje. Najžešći mi je bio onaj Matti Nykanen,prvo skakač,onda alkos,onda striper i opet alkos...
Koji lik
Bookmarks