Koju marku, koji brand preferiraš? Bilo bi dobro da si spomenuo jer ovako možemo nagađati samo po tvom nicku da je SE.
Po mome K610i se čini više nego pristojan mob.
Ljudi pomozite mi u udluci koji mobitel da uzmem za max-1900kn naravno na crno
Zadnji uredio Sony Ericsson : 20-01-2007 u 20:09
Koju marku, koji brand preferiraš? Bilo bi dobro da si spomenuo jer ovako možemo nagađati samo po tvom nicku da je SE.
Po mome K610i se čini više nego pristojan mob.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Koju marku preferiraš, što bi htio od moba...
moja preporuka, od Nokia: 6280, 6233, N70 (symbian)... SE: K610, K800... Samsung: E900, D900... Motorola K1 (možda se nađe po toj cijeni), MDA Vario...
Širok je izbor mobitela... Da li želiš "dummy" ili "smartphon"? Da li ti je bitan dizajn ili neka funkcionalnost?? Daj napiši što tražiš, da se izbor suzi...
unatoč tome što ne znam što zapravo želiš od telefona,pokušat ću nagađati : Nokia 6280 & Sony Ericsson K800i. S nijednim ne možeš pogriješiti,cijena im je u zadanim okvirima (6280 možeš nabaviti za 1600kn,znači ostane ti i za memo karticu od 2GB,dok se K800 cijena kreće oko 1900-2000kn) i najbolji su u svojoj klasi. Sad ako želiš smartphone,za tu lovu možeš dobiti N70,3250,E50...
Sony i nokia
Taj mi mobitel treba vrjedit oko godinu ipo dvije-znači da ima 3G da mu je kamera naj manje 2MP,da mu nije baš skupa dodatna oprema(kartice):I da ne bude 6280 i sl. modeli jer nije baš na dobrom glasu
Pa eto ti je Balkanac sugerirao koja dva moba možeš kupiti-SE k800i ili Nokia 6280. Stvarno su mobiteli baz većih zamjerki, i ako pogledaš malo po forumu, ima ih većina ljudi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
iako sam čuo da su za sony memoriske kartice jako skupe-zna li iko koliko dođu
da ali po forumu se stalno žale sa 6280-govore da kamera po mraku ne valj da se nešto klima-za njega me stavrno neko mora uvjerit da je dobar.
dodo sam nešto gore pročitaj
Moby znaš li koliko su te kartice za sony-1gb a koliko za nokiu
Ako ne želiš 6280, a želiš mob sa dobreom kamerom, razmislio o Nokia N70... 2mpx kamera, symbian...
Ako želiš pak mob sa jako dobrom kamerom, onda definitivno K800..
Memo kartica za K800 dođe 512MB 237Kn, dok memo kartica za N70 , 512MB košta 123Kn...
koristi tipku EDIT umjetsto da "nabijaš" postove, jedan za drugim, svaku minutu po jedna, a nitko ništa između nije pisao u toj temi...
Znači duplo skuplje su sony-znači da uzmem N70
Pa ako ti nesmeta što je dimenzijama malo veći (ali nije puno veći od K800, jedino malo širi)...
Ako ti netreba 3Mpx kamera i ako želiš "isporbati" symbian i njegove mogućnosti, onda definitivno N70...
ima li još ko da me nagovori na N70
prvo se moras zapitati jel ti treba symbian,jer ak ti netreba bezveze ces ga kupiti i nes moc iskoristit njegove mogucnosti,symban telefoni su sporiji od obicnih i ako ti to nesmeta onda ga bocni,ja bi uzeo na tvom mjestu k800 jer cim se ti dvoumis izmedu symbiana i dummya ociti da ti symbian netreba.
ali problem su mi memo kartice
sad ste me nagovorili na k800i i vratili smo se na isto- nisam siguran evo skupljam glasove:ko je za K800i(s tim da su memo kartice skupe)
a ko je za N70 (s tim da mi ne treba symbiana)
Ako ti netreba symbian, onda si kupi K800 i biti ćeš zadovoljan...
Ja bi rađe symbian, jer sam ga imao, i makar je sporiji, opet bi ga kupio...
kupi si k800, a memo karticu kad skupiš novce...![]()
Nagovorili ste me kupujem K800i-ali postoji još jedan problem koji je na temi MOBITELI NA CRNO
kažem ti n70 imam ja vidio si nemoj peglat ljude
imaš sve jedino ako hoćeš 3 megapixela onda k800 ali su skupe kartive pa ti vidi...
Ma da.Ali nisam baš siguran što se više isplati
Ja ti preporucam 6233, nekima nije lijep ali meni je. Na k800 ti je sitna tipkovnica s malim razmakom izmedu tipki. I po meni, k800 je bolji od 6233 samo po kameri, inace 6233 rastura, ugodna tipkovnica, glasni zvucnici, VGA snimanje videa, i po meni bolji softver i sucelje. Sad uzmi sto hoces, ali k800 je recimo neka komercijala, cijena mu brzo pada i svi ce ga za godinu dana imati.
što ja naravno ne želim da cijela Hrvatska imaisti mob-a k800i mislim malo duže če držat cijenu
Bookmarks