FIRMWARE samo potrebna besplatna registracija...![]()
rekao mi je frend da se na mob moze upgrejdati firmware te da mobitel moze snimati video di da nadem firmware za mob i sa kojim se programom flesha ?
btw dal ovaj mob ima skin folder ja otvorio s p2k commanderom i tamo nema nicega![]()
FIRMWARE samo potrebna besplatna registracija...![]()
ok thx s kojim programom flashati ?
dal motorola v80 ima skin folder ?
edit: neznam el je problem u meni il kaj al nemogu nigdje nac za registrirati tipku wtf
Zadnji uredio MetallicA : 13-01-2007 u 20:30
flashaj s RSD lite 3.3 preporučujem još nisam imal problema
|\/|0T0r0La
ok imam to na kompu a kak se regat gore na stra lud sam il wtf
pa kak si se regao na ovaj forum!? ispuniš registraciju, pošalju ti na mail link da potvrdiš registraciju i gotovo....
da smao kaj na sajtu nemogu nigdje nac za registrirati se...
www.motomodders.net probaj ovdje... ak ne budeš mogao, sutra ti ja skinem flash i pošaljem ti ga na mail, samo me podsjeti tamo oko 12 sati...
neam se de regat nema nigde opcije sign up , register wtf
aj molim te posaalji mi na mejl ..
aj molim vas nek mi neko uploda firmware na rapidshare jer nemogu do njega na sajtu sign up je disabled jer navjerojatnije imaju previse clanova ugl ako neko moze na sajt nek mi molim vas uploda firmware nemogu nigdje nac drugdje
zahvaljujem unaprijed
Zadnji uredio Inovator : 17-01-2007 u 01:22
evo, uploadao:Link
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
hvala majstore
btw dal je itko stavljao novi soft na v80 dal se s noim firmwareom dobije folder skin i dal mob moze snimat video dok se upgrejda
btw di da nadem verziju 3,3 od onog programa za flesaht nasao sam 3,0 mislim da je isto
Zadnji uredio MetallicA : 18-01-2007 u 12:01
stvarno si lijen:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=167
stavi SW, pa ćeš i sam vidjet!
evo stavio sam soft ne vidim razliku izmedu starog i novog osim kaj mi mob sad radibtw kak da stavim hrvatski jezik di da nadem to za skinut dal je isto za sve mobitele ?
ccc... e jebga al znam da sam dosadan neznam uopce kako i gdje to traziti kasnije najvjerojatnije samo ubacim preko p2k tools-a ili commandera ?
...kad sam takav njub u mobitelima aocu sve znati ...
da pogledaš na stranim forumima motomodders, modmymoto, motox...I LP se ne ubacuje P2K commanderom... flashas kao novi soft sa RSD_om
![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
aha ok hvala dal mi moze jos neko reci sta tocno da trazim imam motorolu v80 s novim softom (R37_G_0E.03.36R_LP0034_DRM0001_JPG_0E_V80_06_00_0 9R_SE5825AXXT1060_1FF.shx)
hvala svima unrpijed ...
Mislim da ces vrlo tesko, ili nikako za V80 naci LP sa hrvatskim, mozda za neki box postoji ali ja ga nisam mogao pronaci, tako da ces morati da sacekas malo.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
ok hvala na trudu ma nije mi to previse ni bitno btw stavio sam novi soft gore dal je u tome i zadnja flex verzija ili ? sto se uopce dobiva s flex verzijom i kako se instalira?
evo malo kasnim imam pitanje dal je moguce na ovaj mob v80 stavit software od v600 il neke slicne motorole dal ako nebude islo crkne mob il kaj ? jer ako se nisat posebno ne dogodi onda cu probati...
Bookmarks