mozda zbog "ñ"
Ovako...koristim Sony Ericsson P990i i Operu Mini. Stvar je u tome da kada uđem na cafe.mobil da se ne mogu ulogirati, bez obzira kaj stalno upišem ispravan usrename i password. Stalno mi napiše invalid username or password. Jel zna netko di je problem?
Bom Chicka WahWah
mozda zbog "ñ"
Opera Mini ne podržava č,ć,dž,đ,š,ž i ne znam jesam još kaj zaboravio..."ñ" podržava jer je na slovima koje ne podržava neka kocka (ova slova koja sam nabrojao), dok je "ñ" skroz normalno...zbilja ne znam u čemu je kvaka?
Bom Chicka WahWah
možda je stvarno problem u "ñ".
jedini način da provjeriš je da se proba ulogirati netko drugi tko ima "normalna" slova u nicku i passwordu.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
To bi bilo dobro, al kad ne znam ničiji password (username znam)...tak mi je teško to provjeriti, osim ak bi mi se netko smilovao
![]()
Bom Chicka WahWah
daj obriši poruke da ti pošaljem pm
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja sam se par puta logirao iz mini opere na cafe, i sve je radilo
Kod mene takodjer radi sve bez problema.. Al koristim Pocket IE![]()
Nemam pojma di je problem...zato bi htio probat još nečiji user pa da vidim, al to je nemoguće tak da ne znam kaj da radim...
Bom Chicka WahWah
Regaj novi account pa isprobaj ?
Probao sam s accountom od cure, koja nije baš na ovom forumu i s njenim se mogu ulogirati bez problema...
Bom Chicka WahWah
Pa oke, ali nece ga koristit vec ce samo vidjet dal ga to slovo zahebava..
EDIT: Eto otkrio si uzrok greske![]()
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=486124&postcount=12
cini se da ga to slovo hebe![]()
I ja pretpostavljam da me jebe to slovo...poslao sam poruku adminima da mi malo izmjene nick, odnosno ostao bi El Nino, ali sa normalnim slovom "n" ili nešto vrlo slično, jer ovak se mogu fućkat...nisam imao pojma kad sam uzimao sadašnji nick da će mi to sada stvarati probleme...
Bom Chicka WahWah
Pokušaj otkriti koju kodnu stranicu koristi P990. Isti izgled slova u tvom slučaju ne mora značiti da se to slovo isto i kodira. To ovisi o kodnoj stranici.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
probaj prije logiranja kopirati svoj nick sa foruma i paste kao username..
Mislim da to Opera Mini ne podržava![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jesi probao s mojim i jer radi?
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Promjeni si nick u El Ninjo, tako se ne bude promjenio izgovor
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ovu tematiku ćemo rješavati interno unutar vodstva foruma, ideje postoje, vidjet ćemo što ćemo i da li ćemo učiniti
Bookmarks