dobio taj punjac od turanda u zamjenu i ne kuzim nis...kolko to treba punit na kompu da se napuni,i koliko onda imam puta za napunit mob,vise ili samo jednom? jer je poprilicno velika naprava,veca od mobitela ja mislio to mali privjesak za kljucevenego kak vi punite prek toga...ja napunio punjac prek usb-a, i sad ukljucim nastavak u mob i pise optimizirano punjenje,pa se iskljuci...pa opet puni pa nece pa malo pomaknes samo se ukljucuje optimizirano pujenje optimizirano punjenje pa stane skroz...koja korist od tog ak ne mozes mob napunit..sta je tak osjetljivo?

nego kak vi punite prek toga...ja napunio punjac prek usb-a, i sad ukljucim nastavak u mob i pise optimizirano punjenje,pa se iskljuci...pa opet puni pa nece pa malo pomaknes samo se ukljucuje optimizirano pujenje optimizirano punjenje pa stane skroz...koja korist od tog ak ne mozes mob napunit..sta je tak osjetljivo?
Odgovori uz citat
Tipa puni se cijeli dan i na kraju opet prazna. Kasnije sam kupio jos jednu, i sa tom je bilo sve OK. S druge strane, sa nijednom originalnom baterijom (Nokia, SE) nikad nisam imao problema.

Bookmarks