ja imam crystal j. na N70 i prezadovoljan sam, ide plastika preko ekrana i super se vidi, uglavnom dobra stvar![]()
gledam Crystal Jacket na http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...ma-za-mobitele
i ne izgleda nesto strasno da ce unistit izgled moba ko ono silikonsko...ima li tko to i kako to u stvari izgleda... i dali je to preko ekrana il ne? treba mi neka zastita da ga odmah ne unistim a ovo neznam kolko smeta il bode u oci il sta ja znam...
uglavnom ima li netko to i moze dojmovi i misljenja...
i zanima me jel zastitite vi ekran moba,nosite onu foliju,vidio sam masu ljudi da to nosi,jest da stiti od ogrebotina al oni mjehurici,display izgleda duplo losije,a netko je rekao i da nije dobro za display drzat tu pocetnu foliju...dakle kakav je osjecaj s ovim crystal jacketom,smeta?skripi(ipak je plasticno to)?ide preko ekrana il je praznno na mjestu ekrana ne vidim najbolje na ovim slikama...
bio nekad oglas...
ja imam crystal j. na N70 i prezadovoljan sam, ide plastika preko ekrana i super se vidi, uglavnom dobra stvar![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ja sam imao CJ na 6680 i stvarno je stvar izmišljena. Sve najbolje. Jest da čini mobitel malo debljim, ali nakon 7 mjeseci uporabe ne mojoj Nokiji nije bilo oguljene boje.
Kućište škripi na nekim mjestima (ne mora biti pravilo), ali se i to da riješiti s malo selotejp-trake...![]()
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nisam ni vidio da to postoji ali baš je dobro ako netko misli prodavat mobitel dobi na cijeni puno više od 40kn lijepo nema se brige da će ti mobitel past ili nešto da će se zgulit
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
ovJ CRYSTAL JACKET mi je pre zakon naspram ovog
http://www.crazy-shop.com/artikl.asp...ma-za-mobitele
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Ma imam ja to i nije baš nešto, upadne prašine pa koji trun pa oguli boju na mobitelu!![]()
Ja imam Crystal Jacket od W810i,dugo drži,i ima malo ogrebotina,ali mob nema nijednu ogrebotinu jer ga ovaj čuva.
Nemoj kupovati silikonsku,jer guli boju.Preporucujem da kupis ovaj dobar Crystal Jacket!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Crystal Jacket za e900, zakon... Gdje to ima za kupiti (samo zg ili ?)???
Jel to stvarno cuva mob ili sta...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Javi se na onaj broj telefona sto je na stranici..salju na kucnu adresu
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jel salju i u Osijek... malo sumnjam...
Mislim da salju,nazovi ih i pitaj.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
nisam ocekivao tako pozitivne odgovore...a nisam kod nikog vidio da to koristi...i koristi li tko to na k750? kako to izgleda u zivo,ne skripi valjda puno i ne daje valjda puno deblji mob,i kakav je dispay prek tog,sve ok se vidi il malo losije..mislim nabavit to kad skuzim di se tocno nalaze ...ono silikonsko smece nebi nikad stavio na mob,skuplje a ruzno,ni ne vidi se mob od tog
bio nekad oglas...
Ja imam taj Crystal Jacket za k750, nije loše u biti osim što sam već rekao upadne ti neki trun pa oguli boju, samo malu pinkicu, ništa veliko. Mob ti bude cca 5mm deblji i ništ više.
Buraz je to imao na mobu. Nemoj sad misliti da je maknuo zato jer ne valja.Pao mu je mob neki dan pa se to raspalo ali je mob ostao neogreban.
![]()
Uglavnom, meni je ta stvar sasvim OK. Stavrno je "crystal" tako da mob dobro izgleda s time. Nesto je deblji ali kaj sad. Uopce ne narusava ergonomiju niti umanjuje citljivost ekrana. Ono sto je spomenuto da upadne nesto pa se onda mob ogrebe..............Jednostavno ga otvoris i ocistis. A i sam mob je fiksan unutra tako da se bas i ne moze izgrebati. Ja cu si to uzeti za P990.
Dajte, kakvih 5mm!? Pa ne navlačite pancirku na mob. Možda 1,5-2mm je dwbljina tog CC-a. Malo se vidi da imaš to na mobu, ali mu da jedan ljepši (barem po mom sudu) izgled. I, na kraju ispada kao da imaš "limited edition" K750i. Isti ko u drugih, a različit zbog CC-a.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izgleda da je to strava stvar... Moram si uzeti... Jel zna netko kako to izgleda na e900???
Nemoze biti deblji 5mm, mozda je milimetar deblji, frend to ima i ja ču uzeti za k800![]()
PREDATOR
vidis...onda super ako je samo tolko deblji..a kazete da cak i bolje izgleda mob..pa jeb** 40kn uzet cu bar da vidim kak je s tim uzivo,samo da nađem tocno di je ta ulica di se nalazi ducan...
bio nekad oglas...
Onda su tvoja saznanja o tome koliko je 1mm kriva, uzmi šubler pa izmjeri.
PREDATOR
kad kupi nek kaže mišljenje
Gledao sam prije cc tri mjeseca, nije bilo za 6233 a sada su nabavili !!!
To je super stvar za mobitele koji su stalno po džepovima
iako ga od pada baš i nebude puno spasilo ali ok.
Moram si jednu uzeti!!!!![]()
EDIT:
Evo naručio, plstika 40kn a dostava pošte 30kn -za poluditi ali šta da se radi!
Dali je sigurno da ima i zaštičeni dio preko ekrana??????????
PLEASE, ANY ONE!!!
Zadnji uredio VuKi : 18-01-2007 u 20:11
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks