kao nije drukčiji ima bolji i noviji softvare,bolju kameru,display,ljepsi dizajn.
sto se tice pc studia izbrisi ga i ponovno instaliraj sa novoga cd-a
Evo kupio sam ga
a nije toliko drugačiji od d600(
zašto nemogu promjeniti ton tipaka?!? onak mi je zacrnjeno i nemogu mjenjati
imat cu jos pitanja
imam pc studio 3 od d600 instaliran i sada sam ubacio nov cd samo da instalira drajvere, isto ima 3.0 pcstudio (cd od d900) i kada otvorim pcstudio dolje piše sghd900 connected ali su sva polja zacrnjena, nmoguće je išta stisnutikae sad to?
Zadnji uredio dF@kk3r : 16-01-2007 u 13:06
kao nije drukčiji ima bolji i noviji softvare,bolju kameru,display,ljepsi dizajn.
sto se tice pc studia izbrisi ga i ponovno instaliraj sa novoga cd-a
...ali mogu je jos malo pricekati sa d 900 za koji mjesec ce mu pasti cijena za 500 kuna sigurno...
ma fucka mi se za cijenu. jedino ako ce doci neki novi model.
display d900 je IDENTIČAN onom d600. nisam jos prodao d600 pa vjeruj mi mogu usporediti. identičan je veličinom i karakteristikama
kamera je jos uvijek spora
koji je defaultni password jer ocu staviti lock na telefon, ali me traži pass dosadašnji a to je onaj defaultni samsungova ali sam zaboracvio koji. please help
zašto nemogu mute-at tipke?!? sada ga imam cijelo vrijeme stišanog :S
Za default pass probaj 00000 (pet nula)... meni je na E900 bilo da upišem samo nule (koliko ih već stane, 5-6)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Default kod je 00000000 ako se ne varam...
.................
nije isti ekran... veći je na d900, iste je rezolucije ali je veći za 2mm u visinu i širinu
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1587
ajde bas cu provjerit opet
ZASTO NEMOGU UGASIT TON TIPAKA?!?
Pokušaj ugastiti ton tipki sa onim tipakama sa strane za glasnoću...čak mi se čini da u opcijama ne postoji opcija da ugasiš zvuk tipki...odnosno, napravili su vrlo idiotski da ti zvuk tipki MORA raditi dok ti je npr. uključen zvuk otvaranja/zatvaranja slide-a i slično...znači, sa tipkama sa strane isključi zvuk tipki![]()
Bom Chicka WahWah
Tipke se mogu iskljucit i to pod Postavke => Sound => Keypad Sound => No Sound..
Bom Chicka WahWah
ISUSE BOŽE KOJI KRETENI, pa kako uspiju upropastiti mobitel??!?!?!?!
ono, istina, nemoze se, samo ako stisam sve tipke, ali onda se ne cuje SLAJD ?! koja kretenaža
a sto se tiče exoticinog posta, imam opciju keypad sound ali je zacrnjena i nemoze se uci u nju, evo slikao sam sa d600
ovo zaokruženo je ta opcija za zvukove keypada ali je zacrnjena i nedostupnakaj treba novi softwe staviti ili ..?
![]()
bila meni "theme" uključena ili ne, keypad tone je ovako zacrnjen
Ma ne theme, ajoj.... Da bi iskljucio zvuk tipki moras promjenit slova na obicna slova u ciframa tek onda mozes podesit zvuk tipki.
e to care, hvala. sad je sve 5
Da bi ugasio ton tipaka na d900 potrebno je promjeniti upis slova na detskopu.
Što znači kad otvoris tipkovnicu i počmes upisivati brojeve ima mogucnost da ti se upisuju slova kao olivkom ili kao podsjetnici sa "bodljom", to moraš ugasiti i staviti normalna slova i brojeve i tek onda će ti dat mogućnost da ugasiš ton tipaka
skužih, hvala![]()
Bookmarks