Ovo Check the signal se meni javlja na monitoru kad je odvojen od matične (na monitoru kompa ne lapa).
Jesi sve pospajao kako treba? Da ti nije promakao koji kabel?
Upalim komp a ekran javlja "Check the signal", stavio graficku koja radi s drugog kompa i opet isto?
ideje?
p.s. komp nije htio dici win normalno, samo preko safe mode-a...odlucio promjeniti memoriju, stavit ispravnu, i nisam dobro stisnuo do kraja...komp se upalio pa ugasio...stavio kak spada memoriju i nema slike...memorija radi na drugom kompu...
Ovo Check the signal se meni javlja na monitoru kad je odvojen od matične (na monitoru kompa ne lapa).
Jesi sve pospajao kako treba? Da ti nije promakao koji kabel?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ako imaš integriranu grafičku koja je bila disabled, možda se bios resetirao i prebacio se na tu int.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Mozda ti je u kablu od monitora problem,probaj spojit monitor na drugi komp pa vidi..
provjerio sam kabel i monitor --> ispravni su 100%
dalje, stavio sam u svoj komp graficku i memoriju iz tog kompa koji ne daje sliku i sa mojom maticnom normalno daje sliku i digne windowse...
znaci, nesto na toj maticnoj (ASRock K7NF2-RAID) u drugom kompu ne radi, jel sam dobro zakljucio?
Zadnji uredio vkosalec : 17-01-2007 u 21:26
jooj tak sam ja dečku brisala prašinu s monitora i slučajno stisnula neki gumb "select/input" (naravno nisam imala pojima da sam to stisnula). kad je dečko upalio monitor javljalo mu je sličnu poruku. sve smo čekirali, otvarali kutiju za grafičku, kablove sve... i već smo odustali i htio je kupiti novi monitor. onda mu je neki lik savjetovao da proba stisnuti taj "input" gumb i monitor je proradio
ja ne znam kaj taj input gumbić radi. ako imaš neš slično na monitoru probaj...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ovakva situacija...mozda je lakse..
ovako cemo ih nazvat...
maticna1, graficka1, memorija1 --> moje komponente (100% ispravne)
maticna2, graficka2, memorija2 --> frendove komponente
monitor --> moj, ispravan 100%
znaci ja sam na maticnu1 stavio graficku2 i memoriju2 i monitor i daje sliku normalno...
kad na maticnu2 stavim graficku2 i memoriju2 i monitor nema slike...
okeee... izgubila sam se. zaboravi input gumbić![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
mislis da je do ploce radi toga?! jel ploca mozda ima integriranu grafiku?!
reko si da ima ext. a mozda ima slucajno int. pa spoji monitor na to pa ces vidjet?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=484810&postcount=5
nema integriranu...
EDIT:
MBO crkla - kad izvadim memoriju i graficku, zvucnik ne pisti...
closed![]()
Zadnji uredio vkosalec : 17-01-2007 u 23:40
Hehe....evo mene opet...ista maticna samo drugi komp (sad nije od frenda nego sestrin) - a maticna je ista jer sam isao kupit istu kakvu je frend imao jer sam ju skurio pa sam onda bio supak i sa garancijom od te nove maticne otisao sa starom koju sam skurio i reko da je to ta nova (stara 1 dan) i dobio novu i onda ju iskoristio za sekin komp...no nebitno...
uglavnom, upalim komp i ceka me poruka CHECK SIGNAL...
monitor i kablovi 100% ispravni
maticna pisti kad izvadim ddr i graficku tak da je i ona ispravna
graficku sam stavio iz svog kompa koji je ispravan
sto bi jos moglo bit?
NEEED HELP....
Jesi 100% siguran da ja grafa ispravna? Ona ti nece pistat...
Srusi postavke u BIOS-u na default,sta ja znam...
Bookmarks