Uuuu.. na koje ce to sve uredjaje ici?
Ako nekoga zanima, imam odredeni operativni sustav napisan u naslovu![]()
Jos nisam uspio postaviti kako treba, no javim se cim dode gore![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Uuuu.. na koje ce to sve uredjaje ici?
Ako uspijem nabaviti neki univerzalni ROM ici ce na sve koji su to sposobni podrzati. A mozda ce biti i neka fora sa digitalnim potpisima i slicno...
Nego, imate na xda-developersima svasta pa pogledajte![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
@ Sodom, taj i ja imam, no sutra cu vjerojatno imati i univerzalni.
www.gadgethive.com
Ma sve to stoji, ali da citiram čovjeka sa ppcwareza "What is the benefits of installing this over WM5?".
Osim toga što ćete imati hrpu problema sa nekompatibilnostima sa aplikacijama i hardwareom...
To je isto kao i kada su forsirali vistu pa se ljudi onda kasnije žale da im pun kufer toga ne radi.
Radim to tek zbog fore, da ga isprobam. Ne namjeravam ga zadrzati, osim ako ce stvarno dobro raditi.
www.gadgethive.com
@ Observer, na Qteku 9000,
@ Sodom, da dobro sam shvatio, ako ce sve biti po planu sutra cu imati univerzalni image sa tzv. WM6.
No ne znam kako ce to funkcionirati, sigurno ce biti potrebne neke promjene u njemu.
www.gadgethive.com
Evo i verzija za HTC Wizard aka MDA Vario
http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=13004
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=289945
Ako netko proba neka javi...ja ne bih na svojem baš experimentirao...imam previše podataka
Download Instructions: Password is: bigbrother
Zadnji uredio Wisher : 17-01-2007 u 21:53
Jel to finalna verzija ? Znaci vani je ?
Nisam baš siguran jel jest ili nije.
Te sve vijesti oko nadogradnje su iskrsnule prije nekoliko dana.
Nadam se da će netko to testirati na Variu pa javiti dojmove i da li radi stabilno.
Ako sve prođe u redu onda ću i ja staviti...mada je dosta ljudi već javilo da im iskaču kojekakvi errori...kako kome.
A niš...vidjet ćemo.
Navalite ljudi pa mi javite hehe![]()
Nije izasao, no opet mozda je, jer je ovo RTM (release to manufacturer) verzija. Moguce da nece postajati sluzbeni updateovi nego samo u novim uredajima, a poznavajuci MS i proizvodace to je sasvim moguce.
Vjerojatno ce ga predstaviti na Tech ED-u ili takvom nekakvo eventu.
www.gadgethive.com
nakon ponesto zafrkancije, uspio sam upgradeati voljeni qtek 9000 na windiws mobile 6 tj. crossbow.
moram odmah spomenuti da sam iznenaden stabilnoscu os-a I da nisam imao nikakvih problema sa njime u zadnjih nekoliko sati intenzivnog koristenja. izgled je odlican, ovaj zeleno-plavi look izgleda super I cini se da je jednako dobar kao I prosli. nove ikonice izgledaju vise vista like I imaju tanje crte nego kao kod wm5.
ovo pisem preko ie-a koji je jos uvijek sranje, tako da tu nema vecih promjena
ovako usput sam primjetio da je os dobio tek par novih aplikacije, poput windows marketplacea I integraciju sa ms live sto nije niti tiliko losa stvar; sa dva tapa od today screena mozete vec imati rezultate svoje pretrage. terminal services client je konacno nestao I umjesto njega ovdje je remote desktop mobile, a jos neke novosti su streaming media sto je u principu obican wmp sa podrskom za streamanje. I vise nema one U ikonice nego sad pise 3G
primjetio sam internet calling, no bas I nisam vidio ikakve postavke vezane za to, tako da cu o tome kasnije. od ostalih novosti nisam vidio bas novih stvari, jedino enkripciju podataka na mem karticama I glasovno upravljanje no osim toga nista. ie, office, dialer, messaging I ostale cesce koristenije aplikacije nisu dozivjele gotovo nikakve promjene.
screenshoti I ostalo kasnije. ako netko ima kakvo pitanje, recite.
www.gadgethive.com
evo pitanje,što je sa univerzalnim romom![]()
Jos ga cekam i drzim fige...
Jos par stvari; baterija mi je na 37% a OS se jos nije zalio na manjak baterije i aplikacije se jos uvijek ne gase![]()
www.gadgethive.com
Samo spominjem da je limit valjda ostao isti jer se uredaj ne zali...
www.gadgethive.com
nije stvar u stanju baterije ,nego na kojem postotku traži punjenje
Ne kužim...u čemu je stvar s time kada će on tražiti punjenje.
Zar nije tako svejedno...baterija će se i tako isprazniti i kada padne ispod 1% uređaj se gasi.
Tako bar radi moj.
Prije toga na 20% i na 10% izbaci samo dvije napomene i to je to.
U čemu je tolika velika stvar oko toga.
Meni uređaj sasvim normalno radi sve do kraja...kakvo zatvaranje aplikacija i slično?
(možda bi se čak ti limiti dali podesiti u registru)
Hmm.. prica se da ce neki operatori nudit nadogradnju nekih WM5 uredjaja na WM6, dok s druge strane HTC nece nudit nazalost..
Ali dobra vijest za sve vlasnike hermes platforme, kuha se XDA-Live ROM koji je baziran na WM6 i bit ce nekoliko razlicitih verzija. Sa WM6 ROMom za hermes platforumu, bit ce dostupni i alati za kuhanje ROMova na istom ( sto do sad nikako nije bilo moguce zbog signature-a i bad NAND blockova.. ), tak da bi uskoro trebali biti dostupni custom ROMovi za hermita..![]()
Nisam vidio da se spominje na forumu novi WM6 feature: windows update ?
Updejtom se dobije novi AKU ? Zanima me kako to funkcionira.. ?
Da se nadovežem na prethodne postove...
Ali fakat smeta kad se uređaj često žali...Iritantno i guta bezveze bateriju (kao, glupi smo i ne znamo da je baterija ispod 20%).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da to jest malo bedasto.
Meni se primjerice događa na Variu recimo kada je na 10% i kad ga želim sasvim isprazniti da ga stavim na punjač jer tako volim raditi, onda kao zavraga traje i traje.
Vrag ga odneo nikako da se isprazni
Tako da meni kada baterija padne ispod 20% imam još dosta vremena rada.
Pa da ga vidim kako kuka da je mala baterija spizdio bih ga u zid![]()
Bookmarks