Tak je i meni kad mijenjam jačinu zvučnik u tom "tajnim meniju", al ja si tak ostavim ne smeta mi , prije kad mi je smetalo sam restartao software( ja bar mislim da je to restart) i onda je sve po starom.
Ovako, išao sam po tajnom meniu.. ako je to važno spomenut.. no nisam išao kao n00b, već po propisima mijenjao.. znači, ušao u meni>2>2>9>rx glasnoća i tamo sam promjenio values od 10 razina na sebi pasajuće.. i to bi bilo to.. no otkad sam to napravio, kad je mobitel u MP3 playeru sve dobro razine idu osim razine 0 koja je očito najglasnija, kao i 10. razina.. može mi netko objasniti gdje se nalazi razina 0, ako se slučajno ona pobrkala.. znači, jednostavno pitam, kako riješiti problem da kad je stišano do kraja da se ništa ne čuje, a ne da bude najglasnije?
Tak je i meni kad mijenjam jačinu zvučnik u tom "tajnim meniju", al ja si tak ostavim ne smeta mi , prije kad mi je smetalo sam restartao software( ja bar mislim da je to restart) i onda je sve po starom.
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..tako je i meni isto stavio sam razinu 10 na 0 i sad je najglasnija kad ocu stisati nesto.....znaci najglasnije je na kraju....jbg...
hmmm, vrlo čudno.. al šta da napravim? hmph.. znači 10 razina mora biti defaultno 15, inače je najstišanije isto kao i najpojačanije!
koliko se sjecam meni je defaultna vrijednost razine 10 bila 10...ako se dobro sjecam...ne znam tocno,nisam zaisala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
... i sta sad nema povratka....najtisa je najaca ko zna kako namjestiti da se ne cuje na najtisoj razini..????
stavi razinu 1 na 60 i sve che bit u normali
..mislim da razinu 10 treba staviti na 60 a ne prvu....
ne,poslushaj me kad sam sebi slozhio![]()
ovako je meni:razina1:90
razina2:80
razina3:70
razina4:60
razina5:50
razina6:40
razina7:30
razina8:20
razina9:10
razina10:0
I sve mi je super![]()
..kazem ti i tako sam stavio kako si ti i opet mi je razina ...kad stisam do kraja najace....nece prestati...
i ...kad sam ga restartao pod opcijama sve opet isto ostaje..samo se to nece promjeniti...jbg...
Bookmarks