Imaš puno takvih programa, ja koristim Xilisoft video converter, bolje ti je konvergirati u mp4, puno je kvalitetniji video dok je 3gp katastrofa.
Zanima me dal postoji program koji najbolje pretvara neki video file u 3gp za mobitele k750 i k800? Hvala unaprijed!
Imaš puno takvih programa, ja koristim Xilisoft video converter, bolje ti je konvergirati u mp4, puno je kvalitetniji video dok je 3gp katastrofa.
PREDATOR
search po forumu i googleu pa nađeš tone!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
hvala vam! ......................
Nisam mijenjao parametre, samo bi promijenio rezoluciju u 320*240 i sve je stimalo.
PREDATOR
Ja vec duze koristim ImTOO 3GP Video Converter (inace vrlo slican gorespomenutom Xilisofu), i radi mi bez problema.
Koristim sljedece parametre:
- video - 320x240, 256 kbps, same quality: NO, ostalo ne diram
- audio - mpeg4aac, mono: YES, 48 kbps, 22 kHz, ostalo ne diram
E da, nekad mi se dogodi da mi audio pocne malo prije ili malo poslije videa.To onda prvo sredim pomocu VirtualDuba, kazem video direct stream copy, audio direct stream copy, audio delay 100 ms ili -100 ms (ovisno jel krene prije ili kasnije; 100 ms je obicno dovoljno da vrati sve u sync), pa onda tako dobiveni video provucem kroz ovaj gorespomenuti 3GP konverter.
Zadnji uredio ravilov : 17-01-2007 u 02:13
probaj winavi 3gpmp4 converter![]()
Mi6 Black
Ja koristim Xilisoft PSP Video Converter 3... (je za PSP) ali si lijepo namjestim rezoluciju u 320x240 i sveradi super...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E našo bio na nekom njemaćkome forumu kao najbolji converter za novije sonyerrisone koji se zove: Super converter i ćini mi se ok ali neznam zašto kada stavim svoju rezoluciju onda ne vidim na ekranu ništa. ali imam audio. to je kada stavim za k750!
Bookmarks