javi mi se na ICQ.Broj mi je:483-395-298
Moze li mi netko objasniti kak se radi u joomli? Skinuo sam joomlu 1.5 ali kad ju otvorim ima u tom rar fileu dosti php skripti i kad ih otvorim u dreamveaveru ne prikazuje nist? Moze li mi tko pomoci? Ispricavam se ak je krivi forum, stavio sam na webote al nitko ne odgovara
javi mi se na ICQ.Broj mi je:483-395-298
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
joomla ti se uploada preko smart FTP-a ili filezilla(najbolji su),
i te skripte ne diraj,samo uploadaj sve na server
Only a girl can judge me
Jel mi moze netko reci kako da pokrenem template da si napravim site jer nemam vremena za photoshop.
kako mislis da pokrenes template,imas administrator opciju
Only a girl can judge me
idi u install,onda odaberi predlosci ili tempalte i nadji ga gdje ti se nalazi na kompu
Only a girl can judge me
i daj link od stranice da vidim,
Only a girl can judge me
pa ti nisi niti instalirao joomlu na server,imas msn da ti to lakse objasnim
Only a girl can judge me
ako je instalirana,imas li domenu,i gdje si je instalirao
Only a girl can judge me
nemoj stavljati na virtualni server stavi je na freeserver,pa je uredzuj tako da je svi vide,pogledaj ove linkove to ti je to
Only a girl can judge me
Jel mi mozes reci kako se radi s predloskom? Jedino mogu raditi site na blank page, ja bi htio s predloskom
localhost,znaci da vidis samo ti,idi na http://www.freehostia.com
tamo uzmi free paket i onda pitaj ponovno i skini se smart FTP,to ti je pocetak
Only a girl can judge me
nemam ICQ,ok dobio si domenu,FTP host i username,sada idi u FTP i u adress upisi dobiveni url iz maila,i ostalo,port ti je 21,i onda,uploadaj svu joomlu,i to sve,a ne cijelu zapakiranu,prvo je otpakiraj a onda uploadaj
Only a girl can judge me
NULA.CO.NR - MOJA STRANICA U JOOMLI
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
otiđi na www.joomla.com.hr tu imas sve ljepo objašnjeno kako instalirat, kako mijenjat i dorađivat templete, ...
Najprije to sve prostudiraj na njihovim službenim stranicama pa onda pitaj šta ti nebude jasno.
evo mi moj site http://pavec.phpnet.us
evo i ja sam se sjetio sad ove teme pa evo istoimena tema koju sam otvorio 2 mjeseca prije nego što je Fatalerror otvorio svoju:
Joomla
Pa ako moderatori to oće spojit il tako nešto
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
jeli zna ko detaljno objasnit instalaciju ovoga....ja san proba na localhost ali nesto mi ne valja pa me zanima, ako neko zna objasnit, kako cu to instalirat ako uzmen domenu sa freehostie![]()
Bookmarks