Meni skida oko 105kb/s jel to normalno kod 1MB brzine???
kad smo več kod toga mislim da ja imam najbrži dsl u svijetu:
ko me može nadmašit........
A KAJ SAD TI GLEDAS�
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a ja sam poseban.......
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo meni je ovo naj bolji rezultat u 2 dana. Na Carnetu mi pokazuje max 740 aki većinu oko 700 a o pingu da i ne govorim ispod 700 niti na jedanom testu.
Imalo li netko možda objašnjenje?
A što se tiće ovog mjerenja brzine 0 do prije tjedan dana je meni na svakom testu to pokazivalo. I preko vm-a dok je bio živ i odmah sam isprobala iskon i opet isto. Tako da je t-com očito krivac za to. Ipak nekog treba kriviti![]()
![]()
mani je brzina downloada oko 105kb/s i malo varira.![]()
meni se krece download oko 600-700kbps(maks 878),upload obicno oko 80,nekada naraste do 128(rekord) i ceasto puca veza(tj totalno se zagusi,ne pukne ali ne moze se koristiti,moram restartirati vezu,tj iskljuciti modem i cekati)...pa svi koji tvrde da T-com nudi "kvalitetnu" uslugu,mogu mi se obratiti...poslat cu im dokaze da to bas i nije tako
Meni je rezultat 854 kb/s/170 kb/s/220 ms sa bratislavom
meni s Mađarskom 875 download a opload 161
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Konačno da se je i meni popravila brzina... i skida oko 80 - 90 KB/s
http://www.speedtest.net/result/118001564.png
![]()
![]()
Meni 887 download i 211 upload s madarskom...
Može malo pojašnjenje pojma "Bratislava" i "Mađarska". please ...
Nije ovo za mene ...
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Forumaši!
Stranica speedtest.net je stranica Američke tvrke speakeasy i okuplja mnoštvo servera razasutih širom svijeta koji dobrovoljno a iz razloga reklame, besplatno otvaraju određeni kapacitet svojih resursa za domačinstvo i ugoščavanje testnih datoteka a iz razloga mjerenja mjernim alatom tvrtke Speakeasy brzine downloada i uploada te latencije ping-a do tih servera. Flash aplikacija sukladno vašoj isp adresi otprilike locira najbliži raspoloživi server za što je moguće kvalitetnije mjerenje. Mjerenje brzine downloada se radi na taj način da virtualnu testnu datoteku server šalje na vaše računalo a gore navedeni alat mjerenjem dužine trajanja i latencije pinga vam daje aproksimativnu brzinu vaše veze.
iimate temu za to:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40361
Bookmarks