Daj objasni zašto misliš da bi C81 trebao otvarati Office dokumente:
Evo odusevljen sam ovim mobitelom za ovu cijenu sta sve nudi, ali sam dozivio razocaranje kad nisam mogao office dokumente otvarati, pa ne znam u cemu je stvar, jel greska ili trebam koristiti drugu verziju officea?
Koristim office 2003, pa ak je netko imao kakva slicna iskustva volio bih da komentira, inace soft je 38 i sve ok radi...Inace dokumenti su bili vrlo jednostavni, par rijeci u wordu i par slova u excellu...
Daj objasni zašto misliš da bi C81 trebao otvarati Office dokumente:
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hej čovječe,pa to je entry-level mob. da mobovi te klase mogu izvoditi takve stvari,tko bi onda kupovao Symbiane?
Office dokumente ti mogu otvarati gore spomenuti Symbiani uz dodatak Office Suitea,QuickOffice-a ili nekog sličnog paketa,te neki Samsungi (ali samo čitanje,bez editiranja)
@balkanac samo za info postoje i Java programi za office i vrlo uspješno rade sa jednostavnijim dokumentima. Vjerujem da bi i C81 mogao otvarati dokumente uz pomoć takvog programa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa vjerojatno i ima taj program, kad je vec otovrio temu!
I ja mislim da bi trebao čitati neku vrstu dokumenata...idite na meni > dodaci > moje aplikacije i tamo postoji "DocViewer" i "PDFViewer", a to mi sve zvuči da bi mob trebao otvarati Office i PDF dokumente...
Bom Chicka WahWah
ispričavam se,mea culpaimao sam S65 i baš sam jedno vrijeme tražio takve programe. našao sam jedino nekakav polufunkcionalni MiniExcel kojeg ni nakon tjedan dana nisam skužio. Makar sa C81 nemam iskustva,nekako mi je neobično da su u mob te klase ugradili doc i pdf viewer,pošto poslovnjaci tipa S65 i S75 nisu imali takvo nešto
Ha evo, imam C81 i velim kaj ima...nisam probao prebacivati neke dokumente i gledati ih na Siemensu jer imam SE P990 za to, ali mislim da bi to nekak trebalo funkcionirati...
Bom Chicka WahWah
Tako je, mobitel ima doc i pdf viewer i oba provjereno rade vrlo dobro, cak bi se usudio reci bolje od quick office-a na symbianu iz jednog jednostavnog razloga, a to je sto taj mobitel u dokumentima prikazuje I slike, za razliku od nasih pametnih telefona![]()
E ovako znam ja o cemu pricam tj pisem jer sam imao njoku 6630...
Bez problema otvara pdf, a i excell samo treba snimit kao verziju od 97-03, a doc je pravio probleme ali vjerujem da moze sigurno je stvar u tipu dolumenta..
A kao drugo znam da siemens mnogi pljuju, ali ovaj mob imam tjedan dana i kao bivsi korisnik symbiana 6630, sad cak iznenadjen kvalitetom i funkcijama ovog moba, pa vi zakljucite sta to znaci?! steta sto nema streaming, a inace ima i program za zip datoteke, a ugradio sam i mini operu tak da ne vidim uopce smisao symbinana kad ovaj sve to vrti...a i puno je ljepsi i elengatniji od vecine symbiana a i puuuunnnoooooo jeftiniji. bravo za benq-siemens, svaka cast!!!
ispričavam se na neupućenosti. pa da sam to znao,mislim da bih uzeo taj mob,a ne 6280...![]()
Bookmarks